Rapid

VIDEO | ACS Rapid FNG își continuă drumul. Gândurile băieților la început de sezon

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului continuă munca. Echipa rapidistă din liga a IV-a București a fost subiectul unui reportaj marca Mediafax. Imagini video vă invităm să vizionați aici. Înființat în 2017, clubul a putut intra în competițiile oficiale doar un an mai târziu, din cauza unor probleme birocratice. Cu toate acestea, munca băiețilot este un admirabilă. Sigur, cum am mai spus, proiectul pare mai mult utopic decât sustenabil, însă el are respectul necondiționat al nostru, pentru că știm cât de pasionați pot fi rapidiștii. Și, mai ales, pentru că știm ce presupune să coordonezi un astfel de proiect. Mai ales în condițiile actuale ale fotbalului românesc.

Ce au declarat cei de la ACS Rapid FNG

În continuare, vă împărtășim câteva declarații ale celor care conduc acest proiect extrem de interesant.

„Merg pe Giulești de la 11 ani, când am fost dus de tata. Spiritul ăsta e unic! Rapidist te naști, rapidist nu devii. Fiecare simte la fel, sentimentul e același! Când noi pierdem și plângem, plâng și ei! Când ei se bucură, ne bucurăm și noi! Pentru noi, Rapidul ăsta e aproape totul! Vrem să fie ceva curat, ceva al nostru”, Mihai Gheorghe, jucător ACS Rapid FNG.

„Suntem mândri de băieți! Au dus o muncă extraordinară, ținând cont de faptul că și muncesc. Avem mare încredere și obiectivul nostru, al tuturor, în anul ăsta competițional este să prindem un loc în play-off, să ne luptăm pentru promovare”, Iulian Branzelof, antrenor ACS Rapid FNG.

„Am decis să plecăm noi pe drumul nostru și să ne facem Rapidul nostru. Am făcut ceva chiar diferit de ce se întâmplă acum în fotbalul românesc. În primul rând este vorba de pasiune. Toți acești băieți s-au săturat de-a lungul timpului ca oamenii de afaceri să vină să-și facă mendrele cum știu ei mai bine”, Adrian Grigore, jucător ACS Rapid FNG.

„Știm ce se întâmplă cu clubul nostru! Știm exact fiecare ban pentru ce este cheltuit. Putem să ne structurăm asociația pe diferite planuri: sportive, marketing… Depinde de ce avem nevoie, de cum simțim că trebuie să evoluăm”, Cătălin Matei, asociat ACS Rapid FNG.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.