George Copos, mesaj de susținere pentru cei de la FC Rapid 1923

george-copos
george-copos

George Copos, mesaj pentru vșinii! Clubul FC Rapid 1923 trece prin momente dificile după ratarea promovării în Liga 1. Acum, giuleștenii se pregătesc de o nouă ediție de Liga 2, în care vor încerca din nou să acceadă în primul eșalon al fotbalului românesc. Competiția se anunță la fel de acerbă, iar semnele de întrebare plutesc în ceea ce privește viitorul proiect al clubului, motiv pentru care George Copos a transmis un mesaj de susține.

George Copos mesaj de susținere după ratarea promovării

Fostul finanțator din Giulești a reacționat în această perioadă grea pentru Rapid, departe de cea în care vișiniii evoluau în cupele europene, performanță de neegalat după ce Copos s-a hotărât să nu mai finanțeze. „Le doresc bine tuturor, să fie sănătoși și chiar dacă e o situație grea, sunt sigur că se vor descurca”, a declarat George Copos, în exclusivitate pentru ProSport.

Astfel, ex-patronul Rapidului își arată susținerea totală pentru conducerea actuală, formată majoritar din jucători care au evoluat Giulești atunci când acesta investea sume consistente, iar obiectivele erau altele.