Daniel NiculaeRapid

NEWS ALERT | Daniel Niculae președinte, Bogdan Andone antrenor

FC Rapid 1923 a rămas fără Ovidiu Burcă, iar giuleștenii nu mai concep să rateze încă o dată promovarea în Liga 1! Daniel Niculae este foarte aproape de o revenire de senzație în Giulești, după plecarea lui Burcă. Bogdan Andone ar urma să o preia pe FC Rapid 1923. Care a fost pregătită de Dan Alexa în sezonul recent încheiat. În care promovarea a fost ratată în ultima etapă, după 1-1 cu Turris Turnu Măgurele. Probabil că situația se va lămuri mai bine săptămâna viitoarea. Reamintim că FC Rapid 1923 se reunește pe 10 august.

Daniel Niculae, gata să revină! Bogdan Andone, dorit în locul lui Alexa

Bogdan Andone vrea să se despartă de Astra Giurgiu, acolo unde problemele financiare sunt destul de mari, iar în Giulești ar urma să fie ajutat de Vasile Maftei. Problema este că Bogdan Andone și Vasile Maftei au semnat prelungirea cu Astra pe un an. Și ar putea să fie luați de FC Rapid 1923 doar dacă li se plătește o clauză de reziliere. Nu există însă momentan informații legate de suma care ar trebui achitată. Daniel Niculae a făcut parte din proiectul Academia Rapid între 2017 și 2018. Adică de la debut și până la promovarea în liga a 3-a.

Moldovan, Iencsi sau Măldărășanu sunt următorii pe listă

În plus, Daniel Niculae, care nu e în relații bune cu Burcă, a pus bu condiția ca el să fie singurul factor de decizie din club, conform surselor ProSport. Ramâne de văzut dacă Niculae, în calitate de președinte, va reuși să-l convingă pe finanțatorul Angelescu să facă un efort financiar pentru cei doi antrenori. Sau se va gândi la o altă variantă de tehnician în Giulești. În cazul in care nu se ca ajunge la un acord cu Andone și Maftei, ProSport a aflat că Angelescu îi mai are pe listă pe Viorel Moldovan, Adrian Iencsi, dar și pe Marius Măldărășanu.

Ovidiu Burcă și-a dat demisia

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.