CONTRE | Dan Alexa și Victor Angelescu, dialog în presă după despărțire

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Antrenorul Dan Alexa, cel care a ratat promovarea cu Rapid în Liga 1, a fost supărat după ce președintele Victor Angelescu l-a „înțepat” într-o declarație la un post de televiziune. Tânărul tehnician s-a simțiti lezat și i-a dat o replică oficialului din Giulești.

Promovările, când am antrenat 30 de etape, susține Dan Alexa

„M-a deranjat foarte mult declarația lui Victor Angelescu, că «nu contează CV-ul și că nu joacă trecutul». Două dintre promovările mele au venit atunci când am antrenat mininum 30 de meciuri. Promovările mele au venit atunci când am antrenat mai mult timp. Nu am promovat acum, dar nu vreau nici să apară răutăți. Mă așteptam să gândească altfel Angelescu. N-a fost corectă acea declarație”, a spus Dan Alexa, la GSP Live.

Angelescu: „Nu a fost intenția mea să-l înțep”

„Eu nu am comentat CV-ul lui. Eu am spus că nu joacă CV-ul, dar nu am făcut vreo referire la Dan. S-a zis că l-am înțepat, dar nu a fost intenția mea. Eu nu am făcut nicio declarație. Am fost întrebat de faptul că Adi Iencsi nu are un CV impresionant și am spus că nu joacă CV-ul. Eu nu am făcut transferuri. Să vină Dan Alexa și Pancu să spună ce jucători am adus eu și nu au vrut ei. Nu știu ce poate să comenteze Dan.”

„El a venit și a găsit un lot, nu a fost o perioadă de transferuri, de unde să știe el cine a făcut transferurile. Eu mă înțeleg foarte bine cu Daniel Pancu, ținem legătura în fiecare zi și sper să reușească la Poli Iași. Suntem prieteni foarte buni. Eu nu am fost la antrenament ca să îl văd pe Adi Iencsi, dar îl știam de dinainte. Eu cred că Vali Negru îl va ajuta foarte mult pe Adi”, a declarat Angelescu la Prosport Live.

CITEȘTE ȘI  DDB se roagă de Marius Șumudică să preia Dinamo

Victor Angelescu a confirmat discuțiile cu Daniel Niculae

„Eu m-am văzut cu Nico, am avut câteva discuții, dar momentan a refuzat să revină în club. Nu își dorește să revină acum. Fiecare om are anumite pretenții și viziunea lui. Daniel e un tip foarte sufletist, dar în momentul de față nu își dorește și nu poate să accepte anumite decizii. Căutăm să găsim un președinte. Dani Coman poate fi o variantă pentru noi, e unul dintre cei mai buni din Liga 1. Nu știu dacă Dani ar veni în acest moment în proiect, dar pe viitor se poate”, a încheiat Victor Angelescu.

Sursa: prosport.ro