Alături de Adi Iencsi! Este omul potrivit, la locul potrivit!

Adi Iencsi FC Rapid
Adi Iencsi FC Rapid

După Constantin Schumacher, Daniel Pancu și Dan Alexa este rândul lui Adrian Iencsi să antreneze FC Rapid 1923. O decizie pe care noi o considerăm a fi cea mai bună, iar fostul căpitan al Rapidului trebuie să aibă absolut toată susținerea rapidiștilor! În vremuri grele, el a acceptat să preia banca tehnică fără vreun comentariu. Echipa vișinie este în degringoladă după ratarea promovării și din cauza problemelor pe care le are în Justiție, dar pe Adi nu l-a interesat asta. Pe el l-a preocupat doar faptul că va putea ajuta clubul. Transferuri nu s-au făcut, în afara fundașului Crișan, dar asta nu e neapărat o problemă.

Se cer transferuri, dar de unde?

Mai degrabă vin astfel de fotbaliști, decât Mallo sau Labeau, să îi nominalizăm, deocamdată, pe cei care s-au despărțit oficial de club. Mai slab nu credem că este Crișan, însă cu siguranță salariul nu va fi de 5.000 euro / lună. În sfârșit, Adi Iencsi și-a asumat o misiune grea, dar care tocmai din acest motiv îl face eligibil pentru o susținere totală. Se cer transferuri mari… Numai că noi omitem lucrui importante. Piața românească este mult prea slabă, iar Jorza, Sefer, Hlistei sau Lazăr sunt cam vârfurile în acest moment. Sigur, ei pot crește, dar e nevoie de răbdare. Când vine vorba de străini… Ei bine, ăia care știu fotbal, chiar nu sunt de luat…

CV-ul lui Adi Iencsi…

Până la urmă, uitați-vă la ce s-a întâmplat sezonul trecut! Poate că Adi Iencsi va miza pe tineri. Cert e că el va aduce mult entuziasm, pentru că dincolo de orice, știm sigur că a ales în primul rând cu sufletul oportunitatea de a pregăti FC Rapid 1923. Ce va fi, nu știm! Însă când Manole, Goge sau Drăghiceanu îl văd pe Iencsi, nu au cum să nu-l asculte cu sfințenie. Nu de alta, dar e omul care a ridicat atâtea trofee alături de Rapid. În același timp, modestia sa este una colosală. Dar fotbal știe! În final, pentru toți cei care spun că Adi Iencsi nu are experiență, vă redăm mai jos CV-ul de antrenor. Că dacă am pune și ce a realizat ca jucător, unii i-ar cere iertare cu lacrimi în ochi!

  • echipe antrenate: Corbeanca, FC Voluntari, Apollon Limassol (secund), FC Hunedoara, Sporting Turnu Măgurele, Foresta Suceava, Unirea Jucu, CSU Craiova (secund), Dunărea Călărași, Pandurii Târgu Jiu, FC Rapid 1923 U19, Universitatea Cluj (secund), CSU Craiova II
CITEȘTE ȘI  Victorie la baschet pentru CS Rapid! Realizare importantă și la volei

Știm, unii vor spune că a schimbat prea multe echipe. Noi însă vă spunem altceva: Adi nu este omul care să facă vreun compromis sau care să țină de scaun. Așa că dacă lucrurile nu merg bine, indiferent din care direcție, el este primul care își asumă. De asta are nevoie FC Rapid 1923!

Foto: FC Rapid 1923