UPDATE | Meci incredibil și la Ploiești. FC Rapid 1923 trebuie să bată Turris!

Mioveni - FC Rapid 1923 1-5 Sondaj
Mioveni - FC Rapid 1923 1-5 Sondaj

UPDATE | Petrolul Ploiești a pierdut dramatic în ultimele minute cu Campionii FC Argeș, acasă, cu 2-1. După ce echipa ui Enache a condus cu 1-0 până în minutul 82. Dacă Petrolul ar fi bătut, FC Rapid 1923 nu mai avea șanse la promovarea directă chiar dacă ar fi învins pe Turris. Acum, matematic ar putea, dar este foarte greu. Asta pentru că Petrolul și UTA nu au interes prea mare să se omoare cu firea în ultima etapă. Revenim cu detalii într-un material separat!


Încă un pas imens pentru ca FC Rapid 1923 să promoveze direct. Turris Turnu Măgurele nu a reușit să o bată acasă pe CS Mioveni. Așa că planetele par a se alinia tot mai bine pentru Dan Alexa și ai lui. Ba mai mult, oaspeții au câștigat cu 1-0! Astfel, deși Mioveni a trecut iar peste FC Rapid 1923 în clasament, partea bună e că locul 2 rămâne deschis. Fiindcă în cazul în care Turris Turnu Măgurele câștiga, atunci vișiniii nu mai aveau cum, matematic, să ocupe vreuna din primele două locuri. Rămâne să revenim cu rezultatul meciului dintre Petrolul Ploiești și Campionii FC Argeș.

Turris poate fi depășită în clasament!

După ce se va încheia și această partidă, etapa a 4-a din play-off se va fi terminat și atunci putem face calculele pentru meciurile de duminică, 2 august, prin care FC Rapid 1923 poate lua fața lui Turris și celorlalte echipe în lupta pentru promovarea directă. Va fi greu, greu de tot, dar nu imposibil! Sigur, era mai bun un egal între Turris și Mioveni, dar măcar nu au câștigat teleormănenii.

CITEȘTE ȘI  ANALIZĂ | Cât de importantă este o victorie a FC Rapid 1923 cu Dunărea Călărași