SONDAJ | Pe ce loc termină FC Rapid 1923 această stagiune?

FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș
FC Rapid 1923, uniți pentru Victor Babeș

Am despicat firul în patru. Calcule peste calcule cum FC Rapid 1923 poate promova direct. Pare atât de simplu, dar e așa greu. Cert este că dacă guleștenii își fac treaba, pot termina măcar pe locul 4. Indiferent de celelalte rezultate. Sigur, nu ajută a priori prea mult această poziție, dar în cazul unei decizii FRF ar putea, totuși, ajuta. Oricum, conform calculelor, echipa lui Alexa, la finalul ultimei etape din play-off poate termina pe absolut oricare dintre pozițiile din clasament, exceptând locul 1.

De aceea, 1923.ro a inițiat un sondaj pentru a lua pulsul rapidiștilor. Suntem curioși care este locul pe care voi simțiți că îl ia echipa! Noi? Mizăm pe 2! Totul pe o carte. Așa sperăm și ne dorim toată energia pozitivă să se îndrepte către Dan Alexa și ai lui! E păcat ca, atât timp cât mai există șanse, să nu sperăm la ce e mai bun. Pe cine ar ajuta dacă am semăna acum reproșuri și săgeți otrăvite? Vă spunem noi! Pe absolut nimeni, așa că hai să le fim alături!

Sondajul pentru FC Rapid 1923

Sperăm că și voi ne împărtășiți părerea în unanimitate. Dacă nu, măcar să vedem pe unde vă situați. Să dăm drumul la vot! Aveți cinci opțiuni. Votați cu înțelepciune! 🙂

Pe ce loc termină sezonul de Liga 2 echipa FC Rapid 1923?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
CITEȘTE ȘI  IN MEMORIAM | Fostul rugbyst rapidist Sorin Stanciu a fost răpus de COVID-19