BREAKING NEWS | Mutare istorică! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo

Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. După ce cele două părţi au bătut palma acasă la Igor Surkis, la domeniul acestuia din Pushcha-Vodytsia. Conducătorul celor de la Dinamo a obţinut câştig de cauză în cele din urmă, după ce în ultimul an a insistat de mai multe ori pe lângă Mircea Lucescu, însă Il Luce a evitat de fiecare dată un răspuns tranşant.

Principalul motiv a fost legat de Rinat Ahmetov. Patronul celor de la Sahtior Doneţk a fost extrem de apropiat de antrenorul român în cei 12 ani de colaborare în care echipa a câştigat nu mai puţin de 20 de trofee. Părerea lui Ahmetov a fost ultimul impediment în calea acceptului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Lucescu a semnat pe doi ani, cu un salariu de 3 milioane de euro

După ce va semna contractul, Lucescu se va întoarce în România pentru a-şi lua lucrurile. Peste câteva zile va merge înapoi la Kiev pentru a pune la punct tot ce trebuie pentru reluarea pregătirilor. Contractul este pe doi ani cu opţiune pentru al treilea, iar salariul este de trei milioane pe sezon.

Igor Surkis l-a ales pe Mircea Lucescu în speranţa că acesta va reuşi să reconstruiască din temelii un club. Ucraina nu mai este la fel de atractivă ca înainte pentru jucători de valoare, iar Lucescu va trebui să se bazeze în primul rând pe autohtoni!

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  FOTO | Primire senzațională pe care suporterii din Malatya i-au făcut-o lui Șumudică