Scandal

Miovenii și Campionii se umplu iar de ridicol și comentează conspirații

Prin vocea primarului din Mioveni, care din ce știm noi ar trebui să se ocupe cu totul și cu totul de altceva, cluburile din Argeș, CS și Campionii FC Argeș, adică până la urmă nimeni pe lume, au atacat arbitrajele. Am văzut meciul cu FC Rapid 1923 a echipei galbene. Cu Coșereanu pe post de Giggs și Burnea în postura lui Maldini, cum se chinuiau ei băieții să-și dea seama ce e cu iarba aia de sub picioarele lor. Comunicatul nu-l redăm aici fiindcă este nereproductibil, însă vă oferim link, așa cum este corect. Pentru a-l putea parcurge, dacă aveți puterea necesară. Acum, n-ar fi rău deloc ca cele două colosale echipe cu milioane de suporteri să se retragă din competiție. Așa, în semn de onoare și de nepătare, nu că nu ar avea pic de valoare sau pic de viitor. Nu spunem așa ceva, Doamne ferește!

La Mioveni singura grijă a rămas echipa de „fotbal

UTA s-a plâns pe la TAS, unde, de fapt, s-a făcut de râs. La fel cum s-a făcut apoi și pe teren. Pe Petrolul, din păcate, a pus-o COVID-19 cu botul pe labe. Nu mai avem ce comenta, decât că FC Rapid 1923 trebuie să profite de această situație. Fiindcă pare singurul club pregătit din liga a 2-a de a face față la un nivel mai sus. Voi vă dați seama cum ar arăta Liga 1 cu Mioveni, a cărui cel mai bun jucător din istorie este celebrul Ayza? Of, of… În altă ordine de idei, vă oferim și reacția lui Dan Alexa vizavi de ceea ce a declarat primarul din Mioveni. Fiindcă edilul a făcut din oraș un pol al dezvoltării din România, așa că ultima lui grijă este să se lupte pentru celebra echipă din fotbal care joacă pe stadionul cu tribune din fier.

Alexa, băiat finuț… Răspundem însă noi: nu, nu vrem Mioveni în Liga 1!

Dan Alexa a reacționat cu bun simț, de aia nu postăm decât tot prin link reacția, că nu merită Miovenii mai mult spațiu. În condițiile în care ei consideră că la Raul Costin nu a fost roșu și în circumstanțele în care un amărât de comunicat a necesitat două zile pentru a fi scris, putem să răspundem clar la o întrebare, ca să nu mai fie dubii: nu, noi nu vrem CS Mioveni în Liga 1! Probabil nimeni nu vrea. Cine e Mioveni? Credeți că măcar unul din 100 de români știe să arate celebra așezare pe harta țării? Ce să faceți în Liga 1? Să jucați cu 100 de oameni în tribunele alea care sunt inaccesibile dacă bate un pic soarele pe ele? Întrebăm, așa, dacă răspunsuri tot am dat.

5-1 a fost, în loc de 15-0

Că, băieți, cei care comentați la orice, poate ați uitat că FC Rapid 1923 v-a bătut cu 5-1 în urmă cu puțin timp, un meci în care, în mod normal, trebuia să fie vreo 15-0. Așa că, mai moale cu textele scremute în 40 de ore și mai jucați fotbal, că doar visați la drepturile TV din Liga 1. Televiziunile vor fi în mod cert încântate să transmită în prime-time tiki-taka argeșina.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.