Cred in oameni, nu in companii!

Cu titlu prealabil, celor care cititi acest articol pentru ca ma urmariti pe mine sau site-ul 1923.ro si aflati pentru prima oara despre cursul lui Razvan Militaru, va rog sa cititi ce am scris aici.

Nu de alta, dar nu o sa intelegeti mare lucru, pentru ca articolul acesta este destinat micii comunitati pe care Razvan a creat-o, iar pentru a face parte din ea, trebuie urmati pasi din articolul respectiv (va rog nu va suparati pe mine, iar daca totusi o faceti, dati-mi voie, va rog, pe site-ul meu, sa fac ceea ce vreau eu… Cum bine a adaptat vorba asta domnisoara aceasta AICI)

Eu cred in oameni! Am cumparat cursul lui Razvan deoarece cred in el!

Sa va explic.

Razvan e genul de om care pune banii acolo unde isi pune vorba.

N-ai sa vezi la el propozitii de genul: „Eu cred ca!” fara ca imediat in completare sa vina cu „si pentru asta le dau banisorii mei”.

Asta m-a atras in primul rand sa-i cumpar cursul. Singurul curs cumparat vreodata! Pana acum.

Am cumparat cursul pentru ca am crezut in el. Si cred in continuare, atata timp cat livreaza ceea ce promite (Definitia perfecta a unui om de succes conform lui Seth Godin in „This is Marketing”)

Pe acelasi principiu ii dau banii si increderea mea lui Elon Musk. Nu ma intereseaza Tesla ca si companie. Daca Razvan avea: „Cum sa investesti la bursa SRL”, castiga mult mai mult. Stie si el asta.

Dar iar fac referire (tot ca paranteza) la Seth Godin: „Nu ma intereseaza mult. Nu ma intereseaza putin. „SUFICIENT” e destul pentru mine!”

CITEȘTE ȘI  NUTRIȚIE | "The Game Changers" un film care deschide multe orizonturi

Razvan vrea acelasi lucru. Elon Musk sunt sigur ca la fel. Numai ca… pentru fiecare in parte, „SUFICIENT” inseamna altceva…

De aceea, sfatul meu este: INVESTITI IN OAMENI. Oamenii creeaza companii. Nu companiile creeaza oameni!

Si stii cine e primul om in care trebuie sa investesti?!

Arunca o mica privire in oglinda si o sa-l vezi!

Da-mi un mesaj daca nu esti de acord cu mine
Asta e profilul meu de facebook
APASA AICI

PS: De ce cred in Elon Musk ca om o sa iti spun in curand. Ramai pe 1923.ro