Veste șoc: Fabbrini vrea la FC Rapid 1923! Vine pe 200.000 euro / an?!

Diego Fabbrini

Florin Manea, agent de jucători și oficial al echipei FC Rapid 1923, a fost invitat în emisiunea ProSport Live. Unde a dezvăluit că dinamovistul Diego Fabbrini ar putea ajunge sub comanda lui Dan Alexa, având în vedere problemele financiare ale echipei din „Șoseaua Ștefan cel Mare”. Diego Fabbrini a vrut să plece de la Dinamo după doar șase meciuri în decembrie 2019. Italianul era tentat să se transfere în Azerbaijan, având două oferte de la Neftchi Baku și Qarabag.

Salariu de 16.500 de euro la Dinamo pentru italian

„Fabbrini vrea la Rapid, de ce n-ar vrea? O să mă înjure dinamoviștii. El are salariu 16.500 de euro pe lună net la Dinamo”, a declarat Florin Manea în cadrul emisiunii ProSport LIVE. Fabbrini le-a spus deja șefilor din „Ștefan cel Mare” că ambele oferte sunt pe bani mulți și nu se pot refuza. În ultima perioadă și-a luat banii cu întârziere. Iar acesta poate fi un alt motiv care să-l determine să se gândească la un divorț de trupa din „Ștefan cel Mare”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Este la Dinamo din august 2019. Dar cât va mai continua?

Fotbalistul italian a sosit în România, în Liga 1, liber de contract, după câteva luni petrecute la Birmingham. A jucat la FC Botoșani din septembrie 2018, până în iulie 2019, când a plecat la ȚSKA Sofia, liber de contract. În Bulgaria, nu s-a acomodat, iar în august 2019 a sosit la Dinamo. Tot din postura de jucător liber de contract. Diego Fabbrini a mai jucat la FC Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Spezia și Real Oviedo.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: "Așa suntem noi, rapidiștii!"

Merită Diego Fabbrini o căruță de bani pentru CV…?

Judecând însă după dezvăluirea lui Florin Manea, ar însemna că Diego Fabbrini ar veni la FC Rapid 1923 doar pentru o sumă de cel puțin 200.000 euro pe an net. Un salariu totuși mare pentru un fotbalist care, chiar dacă are o selecție în naționala Italiei, arată din ce în ce mai mult că vremea i-a cam apus. Sigur, probabil că pentru liga a doua ar fi excelent, dar ne îndoim că, totuși, cineva ar risca să îi facă un asemenea contract după alte țepe care au venit în ultimii doi ani la club pe bani și mai puțini. Rămâne însă o pistă interesantă, probabil și în funcție de rezultatul de la finalul acestui sezon.

13 echipe a schimbat Diego Fabbrini în 11 ani de carieră la seniori

Sursa foto: goal.com