Antonio Sefer, în dubiu: „Nu știu dacă suntem noi de Liga 1 sau Dinamo de Liga 2”

Antonio Sefer

Antonio Sefer (20 de ani) a intrat pe parcurs în meciul cu Dinamo din Liga 1 și spune că se aștepta la un joc mai dificil: „Senzația când am intrat pe gazon a fost una extrem de plăcută. Am simțit că viața mea a prins culoare din momentul în care am pășit pe iarbă. Pauza a fost grea și lungă, ceva ce nu am mai experimentat până acum. Sunt foarte bucuros că am început să jucăm fotbal din nou.” În continuare, mijlocașul de la FC Rapid 1923 a analizat jocul cu echipa din Liga 1.

Sefer: „Nu știu dacă noi am arătat de Liga 1 sau Dinamo de Liga 2”

„Mă așteptam să resimt mai puternic șocul efortului. Surpinzător, corpul meu a reacționat pozitiv și cumulat cu bucuria revenirii a fost o experiență plăcută. Îmi pare rău că nu am câștigat pentru că Mister (n.r Dan Alexa) ne-a motivat foarte bine. Am pregătit meciul la victorie.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„La modul cum a decurs jocul, nu cred că s-au văzut diferențe între noi și ei. Au jucători cu experiență, dar la modul în care au decurs fazele de joc nu știu dacă noi am părut o echipă de Liga 1 sau ei de Liga 2. Experiența lui Perovic și-a spus cuvântul la momentul golului”, a spus Antonio Sefer, pentru Digi Sport.

Antonio Sefer: „Vom fi pregătiți la startul play-off-ului”

FC Rapid 1923 va participa în luna iulie la play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, iar Antonio Sefer e convins că echipa va presta un joc bun. „Din punct de vedere fizic sunt convins că vom fi pregătiți până la startul play-off-ului. La cum a lucrat Mister (n.r Dan Alexa) cu noi până acum, vom fi la 100 la sută și din punct de vedere mental, emoțional și tactic. Deși mai este puțin timp până la reluare. Jocul nostru va deveni mai bun cu fiecare antrenament”, a mai spus Sefer, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet