Daniel PancuRapid

Vasile Maftei este alături de Daniel Pancu: „A fost o greșeală demiterea lui”

Fostul căpitan din Giuleşti, Vasile Maftei, a sărit în apărarea lui Daniel Pancu, fostul antrenor al FC Rapid 1923. În declaraţii exclusive făcute pentru Telekom Sport, Vasile Maftei crede că Daniel Pancu merita mai multă încredere din partea conducerii şi susţine că Rapid s-a grăbit atunci când l-a demis.

”Rapid poate promova. Şi înainte de aceste întreruperi am spus că Rapid încă mai avea şanse după demiterea lui Pancu, pentru că avea două puncte de locurile promovabile. Lumea se aştepta la mai mult din partea echipei. A fost o greşeală demiterea lui Pancu. Asta este părerea mea. Atâta timp cât era în obiectiv şi avea toate şansele. Ar fi trebuit ca lumea să aibă mai multă încredere în Daniel Pancu şi să aibă mai multă răbdare, aşa ar fi fost normal. Dar asta este, lumea la Rapid nu are răbdare”, a declarat Maftei, pentru Telekom Sport.

Vasile Maftei a vorbit și despre decizia FRF de a schimba Liga 2

Liga 2 se va relua acum cu un alt format, unul care poate avantaja gruparea giuleşteană în lupta pentru promovarea în Liga 1.

”Avantajate sunt toate cele patru echipe, de la locul 3 în jos. Pentru că sunt mult mai aproape de echipele din faţă, de cele două locuri de promovare. Cred că UTA e dezavantajată, dar nu foarte mult. Sunt cinci meciuri dintre care trei le vor juca pe teren propriu. Nu ar fi normal să se înjumătăţească punctele în condiţiile în care ai început într-un format, într-un sistem. Dacă aşa s-a votat, nu ştiu ce să zic, dar clar că Rapidul înainte de înjumătăţire era la două puncte de locurile promovabile, acum sunt la un punct. E avantajată puţin, dar nu foarte mult”, a mai spus Maftei.

Vasile Maftei a jucat pentru Rapid între 2000 şi 2009, timp în care a luat șapte trofee și s-a calificat cu echipa în sferturile Cupei UEFA în 2006

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.