Daniel PancuRapid

Clasamentul în care FC Rapid 1923 își spulberă adversarele! Moștenirea lui Pancu

FC Rapid 1923 este lider autoritar într-un clasament al meciurilor directe dintre primele șase echipe, cele ce vor lua startul pe 4 iulie la play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Giuleștenii au cel mai bun atac și cea mai bună apărare. În plus, au victorii pe linie în fața a patru dintre cele cinci adversare din play-off. Singura formație neînvinsă de FC Rapid 1923 fiind Turris Turnu Măgurele, reamintește pagina de Facebook a clubului vișiniu.

Rezultate FC Rapid 1923:

  • UTA (2-0)
  • CS Mioveni (5-1)
  • Turris (1-3, 0-0)
  • FC Argeș (2-0)
  • Petrolul (1-0)

Turris Turnu Măgurele, coșmarul antrenorilor de la echipă

Luând în calcul aceste cifre, putem spune că Daniel Pancu a lăsat o moștenire interesantă la echipă. Chiar dacă ele nu contează, efectiv, în cele cinci partide care se vor juca în vederea promovării. Aceste victorii vorbesc cel mai bine despre modul general de exprimare al echipei. Interesant este că Turris Turnu Măgurele rămâne coșmarul rapidiștilor. După ce o înfrângere în Cupa României a adus demiterea lui Constantin Schumacher în octombrie 2018, așa și 0-0 din retur a grăbit, cumva, îndepărtarea lui Daniel Pancu.

Toată încrederea în Dan Alexa

Din fericire, pentru acest play-off de pandemie, clubul se bazează pe Dan Alexa. Un antrenor care poate oferi rezultate cel puțin la fel de bune precum Pancone, mai ales datorită experienței sale. Fiindcă noi nu uităm promovarea Rapidului dinaintea falimentului din 2016. Și nici că Dan Alexa a stat atunci la echipă până în ultima clipă. Până când, efectiv, clubul a fost radiat din punct de vedere sportiv. Este un motiv uriaș pentru a reuși și cu această entitate. Cu alte cuvinte, luna iulie se anunță unacu adevărat fierbinte din punct de vedere al fotbalului. Abia așteptăm să vedem care va fi deznodământul!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.