Daniel Pancu: „Am dat gol și cu Rapid”

Daniel Pancu

Daniel Pancu postează pe pagina sa de Instagram toate golurile marcate de-a lungul carierei. Indiferent că vorbim de Rapid, Beșiktaș, ori Voluntari. În weekendul care tocmai a trecut, a fost rândul a două goluri marcate în meciul Academia Rapid – AFC Rapid 5-1, jucat în sezonul 2017-2018. Evident, Pancone marca pentru Academia, ba chiar, așa cum ne-a obișnuit, în stil de mare campion. Ceea ce este la fel de interesant ca și golul, însă, e comentariul: „Am dat gol și cu Rapid”.

Daniel Pancu a vrut să joace pentru AFC Rapid în liga a 5-a!

Comentariul este unul la fel de frumos ca și golul marcat în poarta lui Anton Oprea, cel mai tânăr membru al Ligii Suporterilor Rapidiști și reprezintă (încă) o palmă dată conducerii FC Rapid 1923 care prin tot ceea ce face demonstrează că nu își dorește simboluri rapidiste prea mult (pornind de la siglă până la legende)

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Daniel Niculae a fost bun cât să legitimeze proiectul în fața suporterilor. Când n-a mai fost bun l-au asmuțit pe Pancu împotriva lui și i-au facut să se certe. Iar când nici Pancu n-a mai fost bun, s-au debarasat imediat de el. În fine…

În altă ordine de idei, Daniel Pancu a vrut să joace și pentru AFC Rapid în liga a 5-a. Înainte ca Academia Rapid să pornească la drum. Asta se întâmpla undeva în primăvara lui 2017. Între timp, Academia Rapid s-a transformat în FC R și apoi în FC Rapid 1923. Iar în prezent, fără Pancu, demis de pe banca tehnică, luptă pentru promovarea în Liga 1 sub conducerea lui Dan Alexa.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Mihai Iosif

https://www.instagram.com/p/CAAZ_HgAsNG/?fbclid=IwAR1D8__b4eN7GgGBXACPpSYBOnO6WUDLHviROAuLNHVr9agYtalamboV_gk