Daniel NiculaeDaniel PancuInterviuri

VIDEO | Vasile Maftei a dezvăluit înțelegerea pe care au avut-o Niculae și Pancu

Robert Niță continuă seria discuțiilor de senzație cu foști colegi. După Constantin Schumacher, a venit rândul lui Vasile Maftei. Prima parte a interviului de carantină vă este prezentată la finalul acestui articol. Fostul căpitan de la Rapid a spus lucruri extrem de interesante, însă de departe cel mai important e constituit de radiografia făcută proiectului Academia Rapid. În sensul că Maftei a vorbit despre înțelegerea pe care Daniel Pancu și Daniel Niculae au avut-o în momentul în care au ales să ia parte la acest proiect: „Ei au stabilit că întră împreună și că dacă unul dintre ei simte că ceva e în neregulă, se retrag amândoi.”

Vasile Maftei a explicat de ce a ales să continue la echipă

Pentru mai multe detalii, urmărește interviul! Mai ales că Maftei povestește și de ce a ales el personal să mai rămână chiar din momentul în care bunul său prieten Daniel Niculae a ales, în vara lui 2018, să se retragă din proiect. „Am rămas pentru Schumi, că mai țineam vestiarul, plus că și el m-a adus. După ce am aflat că pleacă, am anunțat că nici eu nu voi mai continua, pentru că nu mi se părea normal. Și nu doar că era Constantin Schumacher. Indiferent cine ar fi fost antrenor, făceam la fel”, a mai explicat Vasile Maftei.

Întâmplări inedite cu Viorel Hizo și este doar începutul!

Alte detalii, ca și întâmplări inedite cu savurosul Viorel Hizo o să găsești în cele 34 de minute pe care Robert Niță le-a postat pe pagina sa de Facebook. Mai urmează și partea a doua, pe care o așteptăm cu maximum interes. Nu în ultimul rând, așteptăm și alte discuții. Pentru că Niță are pe lista sa și alți foști colegi de la Rapid. Și a avut destui, dintre care mulți de cel mai înalt nivel!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.