Rapid

EXCLUSIV | George Copos, înapoi la Rapid?! Un scenariu pertinent

Ce zici de… George Copos la Rapid? Contextul actual va reseta fotbalul de la 0. Probabil că și la FC Rapid 1923 totul se va schimba. Este evident că Primăria Sectorului 1 nu va mai avea cum să se mai implice curând, iar actualii investitori vor avea un test important de trecut. Însă! Rapid, indiferent de denumire, este o echipă cu suporteri. Mai mulți suporteri decât cele mai multe formații din fotbalul românesc. Așa că premisele ca clubul să renască la nivelul de altă dată sunt însemnate. Practic acum, chiar se ia totul de la 0. În ultimul său video, Dragoș vorbește despre această ipoteză și lansează o variantă foarte probabilă, chiar dacă nu rostește numele persoanei.

George Copos va avea probleme cu industria hotelieră

Industria turistică va fi la pământ, implicit și cea hotelieră. Nu va mai da lumea sute de euro, mai ales în România, pentru a se caza în locuri la care poți găsi alternative de cinci sau zece ori mai ieftine. Știm foarte bine că George Copos a ridicat un imperiu hotelier. Sigur, el bani are, dar afacerile se vor clătina din temelii. Ei, bine, om de afaceri de succes fiind, va avea nevoie să producă. Și cum ar putea-o face altfel decât revenind la Rapid? Echipele cu suporteri pot fi profitabile! Foarte profitabile! Mai ales în actualul context în care fotbalul se va reseta puternic. Dacă starea de urgență se prelungește în România e posibil să rămânem cu maximum zece echipe profesioniste. Nu e neapărat ceva rău, mai ales că Rapidul nu are cum să lipsească.

2020 va fi un an interesant și plin de entuziasm!

Vedem însă în ce formă! Numai că noi preconizăm că o reîntoarcere a lui George Copos lângă Podul Grant ar putea fi de bun augur pentru ambele părți. Cu toate că nu demult, Copos excludea orice posibilitate de mai veni la Rapid. Sigur, atunci nu era actuala situație… Nimeni nu o putea preconiza! Rămâne să vedem până la finalul lui 2020 cum vor evolua lucrurile. Posibilitățile sunt însă imense pentru Rapid.

În actualul context nici măcar procesele și conflictele juridice s-ar putea să nu mai conteze, să fie, cumva, șterse cu buretele de istorie. Atunci va fi bine. Foarte bine! Așteptăm însă cu toții deznodământul. Va urma o perioadă grea și interesantă în egală măsură. Pe care trebuie să o privim cu entuziasm! Oricum nu avem de ales. Nu e voie să fim victime!

VEZI VIDEO:

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.