Daniel PancuRapid

Daniel Pancu: „Am experiență cât toată conducerea la un loc”

Daniel Pancu recunoaşte că a trecut peste amărăciunea provocată de plecarea de la FC Rapid 1923. Legenda vişiniilor a adus din nou reproşuri conducătorilor pentru modul în care a fost îndepărtat. Mai mult, acesta și-a exprimat opinia legată de așa-zisa sa lipsă de experiență. Mai ales comparativ cu experiența celor care conduc în acest moment echipa vișinie care așteaptă reluarea campionatului.

Ce a declarat Daniel Pancu

„Încă  nu s-a făcut despărţirea oficială de FC Rapid 1923. N-o să mai merg la antrenamente, sigur, dar în acte încă sunt antrenor la FC Rapid 1923. Pe mine m-a deranjat că la primul motiv de nemulţumire al suporterilor ei au cedat. Eu sunt trecut prin multe. La Cesena au venit fanii peste noi cu cruci, morminte, dar şefii i-au dat afară. La Rapid, George Copos ştie foarte bine, la Beşiktaş la fel, erau contestaţi antrenorii, dar li se lua apărarea! Eu am acuzat ca am fost părăsit.Dovadă că n-am mai vorbit cu nimeni din conducere de atunci. Am experienţă cât toată conducerea Rapidului la unloc”, a declarat Daniel Pancu la emisiunea Digi Sport Special.

Pancu: „Ar fi un blestem asupra Rapidului!”

Fostul antrenor din Giuleşti mai are un motiv de supărare. Campionatul s-a întrerupt după eşecul cu Reşiţa – o victorie atunci ar fi urcat echipa pe locul 2, iar o eventuală „îngheţare” a Ligii 2 ar fi favorizat FC Rapid 1923.

„Cred că ar trebui să se joace pe teren, văd că şi UEFA recomandă asta. Dacă ar promova primele echipe ar fi un blestem asupra Rapidului! Dacă băteam pe Reşiţa eram  pe locul 2. Era doar o bătălie pierdută, mai era mult până să pierdem războiul. A fost un moment de slăbiciune din partea lor. au aşteptat doar semnalul peluzei. Credeam că pot termina acest campionat. Dacă nu promovam aş fi plecat cu zero despăgubiri„, a precizat Daniel Pancu.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.