Fan Zone

VIDEO / Marius Șumudică face o promisiune minunată tuturor rapidiștilor

Marius Șumudică (48 de ani), în prezent antrenorul lui Gaziantepsor în Turcia, a transmis un mesaj video tuturor rapidiștilor în noaptea de Revelion.

„Bună dimineața 2020! Sper să fie un an care să se încununeze cu o promovare a Rapidului în Liga 1. Vă iubesc pe toți rapidiștii, vă doresc «La mulți ani!», sănătate și să vă bucurați în vară de o promovare. Și peste nu știu cât timp, sper cât mai curând, să-mi îndeplinesc visul pe care l-am realizat ca jucător. Am luat campionatul și sper să-l iau și ca antrenor al Rapidului. Vă iubesc și nu vă voi trăda niciodată!, a fost mesajul lui Marius Șumudică.

Imaginile publicate de Gigi Corsicanu’

„Nu am postat nimic de mult insa nu pot sa fiu indiferent fata de un om pe care l-am iubit și am sa-l iubesc și sa-l respect pentru tot restul vieții. Sumi este fratele meu, este Rapidist 101% și trebuie sa-i acordam respectul cuvenit! Va urez și eu la mulți ani, multă sănătate familiilor voastre și va rog fiti mai buni pentru ca nu trăim 1000 de ani nici unul dintre noi! Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in liniste pe fratele meu, Nicu Raducan!”, a scris și Gigi Corsicanu, fostul șef al galeriei rapidiste din urmă cu aproximativ 15 ani.

Crăciun de coșmar pentru Marius Șumudică

Imediat cum a revenit în București pentru a fi alături de familie, Șumudică a și ajuns la spital. Acesta a fost internat la Floreasca, iar doctorii i-au transmis să rămână mai multe zile pentru îngrijiri medicale. „Am făcut bronhopneumonie. Am fost la spital și-n ziua meciului, în Turcia. Am făcut perfuzie, am bătut, seara am venit acasă, în România, și trei zile am fost la pământ”, declara pe 24 decembrie Marius Șumudică. Mai jos vezi și video cu mesajul pe care Marius Șumudică l-a transmis rapidiștilor de Anul Nou.

Sursa: gsp.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.