Daniel PancuRapid

INFO | Primul plecat de la echipa lui Daniel Pancu! Urmează alți șase

Daniel Pancu a început schimbările la echipă. Atacantul de la FC Rapid 1923, Gabriel Dodoi, va juca până la finalul sezonului la CSM Reșița, ocupanta locului 17 în Liga 2. În vârstă de 21 de ani, Gabi a venit în vară de la Pandurii Târgu Jiu și a jucat 8 meciuri în tricoul alb-vișiniu, notează pagina de Facebook a FC Rapid 1923. Cu toate că plecarea sa nu este una definitivă, este prima mutare oficializată de giuleșteni în 2020.

În mod normal, mai urmează alte șase plecări. Însă, până acestea nu vor deveni certitudini, nu avem cum să știm pe cine se va baza Daniel Pancu din retur. La capitolul sosiri, nebuloasa este și mai mare.

Daniel Pancu încă așteaptă întăriri pentru 2020

Cu toate că s-a discutat în mod repetat despre nume precum Ioniță II, Bud, Alexandru sau, mai în șoaptă, Eric, în ultima vreme nimic nou nu a mai apărut sub soare. Însă, dacă rămâi pe 1923.ro, așa cum deja te-ai obișnuit, atunci fii sigur că vei afla. Atât componența lotului pentru noul sezon competițional, cât și programul echipei care se va reuni pe 13 ianuarie. Până atunci, împrumutul lui Gabriel Dodoi la Reșița rămâne unica certitudine.

Gabriel Dodoi nu a impresionat în meciurile jucate pentru vișinii. Însă nici unul dintre atacanții folosiți de Pancone nu s-a ridicat, per total, la nivelul așteptărilor.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.