BREAKING NEWS | Anunțul oficial a fost făcut! Unde se mută FC Rapid 1923

FC Rapid 1923 2020

Până la finalizarea Giuleștiului, FC Rapid 1923 va juca din nou pe stadionul Arcul de Triumf. Acolo unde a mai evoluat la începuturile lui, fapt ce este amintit de Ioan Chirilă în „Glasul roților de tren”, anunță pagina de Facebook a clubului vișiniu. În continuare vă prezentăm o mărturie istorică în acest sens.

Fragment din „Glasul roților de tren”

„Am uitat să vă spun că meciul a fost pe CAB. Lângă Arcul de Triumf, acolo unde astăzi sînt vilele cele frumoase, albastre și verzi, între șoseaua Kiseleff și calea care duce spre Piața Aviatorilor”, spunea fostul mare jurnalist sportiv și scriitor în „biblia” rapidiștilor. Acolo Rapid a jucat primele meciuri din istoria care a început în 1923. Mai ales că pe stadionul Giulești au început să se joace partide abia din 1936. Cu toate că bătrâna arenă de lângă Podul Grant a fost inaugurată oficial în 1939.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mircea Lucescu, mulțumit de ce a văzut

În ziua meciului FC Rapid 1923 – FCU Craiova 2-3, Mircea Lucescu, împreună cu reprezentantul partnerului nostru Primăria Sectorului 1, primarul Daniel Tudorache, a vizitat stadionul Arcul de Triumf. Legendarul antrenor s-a arătat încântat de modul în care se desfășoară lucrările. Momentul în care acesta va fi gata nu este încă cunoscut. Cert este că va fi predat înaintea Giuleștiului.

Reamintim că stadionul „Arcul de Triumf” este unul dedicat, în prezent, rugbyului. Motiv pentru care prezența celor de la FC Rapid 1923 pe gazonul său ar fi un fapt de-a dreptul inedit.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Cea mai recentă imagine cu lucrările de la stadionul Giulești

În altă ordine de idei, vă redăm mai jos o fotografie panoramică cu stadiul în care lucrările la stadionul Giulești se regăsesc pe 30 ianuarie 2020. Cu alte cuvinte, cea mai recentă captură realizată cu cel care va fi noua casă a rapidiștilor de pretutindeni. În mod cert de pe 1923.ro vei afla cele mai noi informații în timp util!

FC Rapid 1923 se află, în prezent, în cantonament în Antalya.