Transfer interesant la Rapid! A participat în semifinalele Champions League

rapid rapidiști spirit

CS Rapid se intareste! Daniela Tudor (Babeanu) va juca in tricoul visiniu in urmatorul an si jumatate. Valoarea si experienta ei ne vor ajuta cu siguranta sa ne ducem la indeplinire obiectivele. Daniela a evoluat la Oltchim, Valcea, Zalau, Craiova, CSM Roman si Gloria Bistrita, scrie pagina de Facebook Rapid Bucuresti – Handbal Feminin.

Primele declarații ale Danielei după ce a semnat cu CS Rapid

Are in palmares campionatul Romaniei si Supercupa Europei si a jucat in semifinalele Champions League. “Sunt bucuroasa ca am venit la un club atat de mare precum este Rapid. Am auzit multe lucruri frumoase despre suporterii rapidisti si voi face tot posibilul sa ma ridic la pretentiile lor. Voi da totul pe teren pentru a avea cat mai multe victorii“, a declarat sportiva dupa ce a dat cu pixul.

Sperante in lupta pentru mentinerea in Liga Florilor

Mutarea este una binevenita, avand in vedere forma deplorabila in care se afla echipa. CS Rapid se afla pe ultimul loc in clasament inainte de pauza de iarna. Din postura de nou-promovata, este adevarat. Numai ca nimeni nu-si doreste ca fetele sa pice din nou in liga secunda. Continuand astfel eternul ping-pong din ultimii ani. Care nu ne-a placut deloc.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  Președintele a dezvăluit când ar putea juca Alex Ioniță II pentru Rapid!