Rapid

LIGA 4 | Debut greu de retur pentru AFC Rapid și Frumoșii Nebuni

În Liga 4 s-a jucat etapa a 16-a, prima a returului. Din păcate, echipele cu numele Rapid nu au avut un parcurs prea strălucit. AFC Rapid a jucat în deplasare cu csa steaua și, chiar dacă a marcat două goluri, a primit… 10. Așadar, scor final 10-2. Băieții lui Mihai Raicu veneau după o etapă de pauză, în care au ales să nu se prezinte la meciul cu FC Rapid 1923 II. În etapa a 14-a, vișiniii cedaseră cu 1-0, în fața lui Romprim, la ultima fază. Vești bune nu vin nici dinspre echipa suporterilor de la T2.

FC Rapid 1923 II se menține pe locul 3

ACS Rapid FNG a cedat la rândul său cu 1-2, acasă, în fața celor de la Victoria. O nouă înfrângere surprinzătoare pentru Frumoșii Nebuni. Singura consolare o reprezintă, evident, FC Rapid 1923 II. Echipa secundă pregătită de Ștefan Grigorie s-a distrat cu CS FC Dinamo și a bătut cu 4-1 fără prea mare bătaie de cap. Astfel încât echipa de copii rapidști se menține pe locul 3 în clasament. Iar prezența în play-off pare ca și antamată. Mai mult, lupta cu Bucharest United pentru locul 2 este din ce în ce mai strânsă, având în vedere că rapidiștii mai au, acum, numai două puncte de recuperat.

Luptă dură pentru ultima poziție din play-off între rapidiști

Așadar, pentru play-off, în acest moment, csa steaua, Bucharest United și FC Rapid 1923 II par bătute în cuie. Locul 4 este o dispută, deocamdată, în doi. Între Progresul 2005, echipa lui Vali Negru și Mădălin Martin și Asalt, acolo unde joacă Gabi Panait. În rest, toate par departe de a avea vreo șansă. Frumoșii Nebuni se poziționează pe locul 10 cu numai 19 puncte, în timp ce AFC Rapid stă și mai rău, cu 15 puncte, pe locul al 13-lea. Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu tot ce mișcă în Liga 4 București în acest sezon.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.