LIGA 4 | Debut greu de retur pentru AFC Rapid și Frumoșii Nebuni

AFC Rapid

În Liga 4 s-a jucat etapa a 16-a, prima a returului. Din păcate, echipele cu numele Rapid nu au avut un parcurs prea strălucit. AFC Rapid a jucat în deplasare cu csa steaua și, chiar dacă a marcat două goluri, a primit… 10. Așadar, scor final 10-2. Băieții lui Mihai Raicu veneau după o etapă de pauză, în care au ales să nu se prezinte la meciul cu FC Rapid 1923 II. În etapa a 14-a, vișiniii cedaseră cu 1-0, în fața lui Romprim, la ultima fază. Vești bune nu vin nici dinspre echipa suporterilor de la T2.

FC Rapid 1923 II se menține pe locul 3

ACS Rapid FNG a cedat la rândul său cu 1-2, acasă, în fața celor de la Victoria. O nouă înfrângere surprinzătoare pentru Frumoșii Nebuni. Singura consolare o reprezintă, evident, FC Rapid 1923 II. Echipa secundă pregătită de Ștefan Grigorie s-a distrat cu CS FC Dinamo și a bătut cu 4-1 fără prea mare bătaie de cap. Astfel încât echipa de copii rapidști se menține pe locul 3 în clasament. Iar prezența în play-off pare ca și antamată. Mai mult, lupta cu Bucharest United pentru locul 2 este din ce în ce mai strânsă, având în vedere că rapidiștii mai au, acum, numai două puncte de recuperat.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Luptă dură pentru ultima poziție din play-off între rapidiști

Așadar, pentru play-off, în acest moment, csa steaua, Bucharest United și FC Rapid 1923 II par bătute în cuie. Locul 4 este o dispută, deocamdată, în doi. Între Progresul 2005, echipa lui Vali Negru și Mădălin Martin și Asalt, acolo unde joacă Gabi Panait. În rest, toate par departe de a avea vreo șansă. Frumoșii Nebuni se poziționează pe locul 10 cu numai 19 puncte, în timp ce AFC Rapid stă și mai rău, cu 15 puncte, pe locul al 13-lea. Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu tot ce mișcă în Liga 4 București în acest sezon.

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș