Rapid

Romeo Stancu: definiția pasiunii pentru fotbal, pentru tot ceea ce face!

Dacă cineva ar arunca doar un ochi pe cifrele seci de la finalul ultimului meci al 1923.ro de la Victory Cup, Romeo Stancu ar atrage atenția în mod deosebit. Nu a mai dat gol de această dată, dar a scos un penalty în urma căruia a fost… eliminat! În 24 de meciuri este primul roșu pe care îl luăm. Total surprinzător! Asta pentru că Romeo este provocat de zeci de ori la fiecare partidă, de te miri cine. Fost fotbalist de cel mai înalt nivel, el este o țintă preferată pentru toți cei care-l au adversar. Mai ales dacă are „norocul” ca prin preajma lui să se numere steliști sau dinamoviști. Știm de ce!

Romeo Stancu, un pasionat incurabil

OK, e fotbal, chiar dacă pe teren redus. Nimeni nu spune că Romeo Stancu ar trebui să beneficieze de clemența cuiva, să fie tratat mai presus. Numai că nici nu e OK să fie frecat la ridiche doar pentru că are capacitatea, chiar și la 41 de ani, să își ridiculizeze adversarii și să lipească mingea pe gleznă ca și cum ar avea niște rășină frecată de jambieră. Asta nu mai e corect. Romeo e om, ca noi toți, și poate reacționa la un moment dat. Plus că pasiunea pe care o are pentru ceea ce face este incomensurabilă. Se simte numai când stai în preajma lui și povestești ceva. În general despre fotbal. Ca să nu mai vorbim că modul său de a simți se transpune și faptic. Unul dintre golgheterii 1923.ro, el este și unul dintre motoarele echipei.

1923.ro și Victory Cup au nevoie de el!

De fapt este unul dintre motoarele Victory Cup! Pentru că, e adevărat, în competiție mai joacă unii foști fotbaliști importanți, dar aș fi în stare să bag mâna în foc că, deși au mai multe meciuri, poate, la nivel înalt – oricum nu sunt prea mulți în situația asta – decât Stancu al nostru, nu se ridică nici măcar la 10 la sută din carisma lui. E ceva faptic, care se vede, se simte. Un personaj care încântă ochiul  spectatorului, indiferent de partea pe care o susține, atât prin tehnica specifică sportului pe care l-a practicat atâta timp, cât și prin vorbe. De aia noi tragem nădejde că suspendarea sa va fi una de bun simț. Nu de alta, dar 1923.ro și Victory Cup nu pot fi la fel fără Romeo Stancu!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.