VIDEO / Superb! 1923.ro – CC United 2-1. Smărăndoiu, omul cu victoria!

1923.ro
1923.ro

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Meci imperial al 1923.ro! Costi Smărăndoiu a fost accidentat o bună bucată de timp, iar acum a revenit. Nu oricum. Numărul 4 a început titular și a punctat în primele minute. Dominare categorică a băieților de la 1923.ro. În teren sunt și Nicolae Vasile, ulterior și Costi Berechet cu Adi Badea. Toți trei nu ar fi trebuit să ajungă inițial, dar, până la urmă, au făcut un efort. Mai ales Niky! Răcit cobză, fostul căpitan al Rapidului a demonstrat încă o dată că, întâi de toate, joacă din suflet.

CC United nu găsește drumul spre gol. Din fercire! În poartă este Liviu Andrei. Vali, portarul titular, e în drum dinspre aeroport. Prima repriză nu o prinde. Nu e nimic, buturile sunt securizate. Intrăm cu 1-0, dar gluma se îngroașă. Adversarii egalează și apoi jocul se precipită.

Cine mai e și ăsta, tati?

Nu mai iese treaba ca înainte. Însă avem lovitură de penalitate! Rizea, expertul acestor faze, ratează! Incredibil! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, dar portarul de rezervă al celor de la CC United pune un pumn salvator. Titularul fusese eliminat după un clinci cu Romeo Stancu. De fapt ambii văd roșu, iar atacantul nostru e de-a dreptul furios. La fiecare meci este provocat. De data asta de Daniel Dicu.

Cine? Exact! Nici noi nu știm. Pentru că la Victory Cup toți se cred fotbaliști, dar puțini se pot simți Romeo Stancu. Știți voi, băiatul ăla care juca prin sferturile UEFA cu Rapid. În sfârșit, e groasă. Dar Costi, nu Berechet, care deja are o tonă de goluri, ci Smărăndoiu, scoate o nouă execuție din joben. 2-1! Minutul 40! Super!

Golul 100 în campionat pentru 1923.ro și parada lui Vali

În tur a fost 6-1 și adversarii l-au contestat pe Nicolae Vasile, verificând statutul său pe… Wikipedia. Ca să vedem cam cât îi duce capul pe unii. Nu zic de un caz anume ci așa, în general. Bun acum e 2-1. Dar meciul nu e gata. Nu, nu. Bombă! Lovitură de pedeapsă și pentru oaspeți. Vai! Șut… Apără Vali! Minunat! Final, victorie! Opt puncte avans din nou față de locul 2, Lazio, care a făcut doar 4-4 pe final cu Los Cuervos. Așa da!

Mai sunt două etape din sezonul regular și ne prezentăm impecabil. 20 meciuri, 16 victorii, numai 4 înfrângeri. Singura echipă din serie fără egal. Care joacă un fotbal fără egal. La propriu! Ah, și încă ceva! Golul victoriei a fost cel cu numărul 100 în campionat! 100 în 20 de meciuri. Nu e tocmai rău…

Iată și video cu meciul: