Daniel PancuRapid

Gigi Corsicanu catre Pancu: „Nici daca vrei sa te opresti nu poti parasi Rapidul”

Gigi Corsicanu, liderul fanilor Rapidului, a intervenit azi la GSP Live si a dezvaluit ca fanii l-au salvat pe Daniel Pancu de la demitere si ca antrenorul se bucura de sustinerea lor.

„Am facut un compromis cand ne-am asociat cu Primaria. Aveam de ales. Ori ne desfiintam, ori facem un compromis. Am ales compromisul. Mereu voi interveni pentru a-l salva pe Pancu de la demitere. Da, am intervenit pentru Pancu. Atat timp cat mai are sanse, Daniel Pancu merita credit. Chiar daca pierdem o promovare, nu e un capat de tara, avand in vedere ce a facut Pancu pentru Rapid. Consideram ca Pancu merita credit. Face parte din familia Rapidului.

Da, s-a pus problema demiterii lui Pancu. Noi i-am zis lui Daniel «Daca vreodata vrei sa te opresti, nu poti parasi Rapidul. Esti singurul care reprezinta clubul cel mai bine».

Noi nu am avut performante mari. Noi nu venim pentru trofee. La Rapid mereu e stadionul plin. Noi am fost inconjurati de mercenari”, a declarat Gigi Corsicanu, in interventia pe care o puteti urmari mai jos:

VEZI AICI VIDEO DE LA GSP LIVE

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.