Cine si de ce il critica pe Pancu?!

Daniel Pancu Pancone, criticat de Pațanu'
Daniel Pancu Pancone, criticat de Pațanu'

Cine si de ce il critica pe Pancu?!

Inainte de toate, ca sa va faceti o idee, haideti sa va spun cateva date despre 1923.ro:

1. Pana la inceperea editiei actuale de campionat a Ligii a 2-a, traficul organic provenit din cautari google, se invartea in jurul numarului 2000 de vizitatori unici pe luna.

2. Dupa inceperea campionatului, numarul acesta explodat la 8000 de vizitatori unici pe luna.

In conditiile in care optimizarea SEO n-a suferit modificari substantiale, iar cuvintele cheie principale au ramas aceleasi, singurul raspuns la intrebarea „DE CE?” este acesta:

O data cu promovarea echipei in Liga a 2-a si expunere mai mare la TV si in presa, de nicaieri au aparut oameni care brusc si-au amintit ca exista RAPID in fotbalul romanesc.

Si cum cei mai multi dintre ei habar n-au sau au uitat de chinul indurat in L5, L4 si L3, deja viseaza Liga Campionilor si il injura pe Pancu pentru cateva meciuri nereusite ca antrenor, meciuri care oricum vor fi praf si fum si nimeni nu-si va mai aduce aminte de ele peste cateva luni.

In timp ce numele Pancu e zidit pe vecie in filele de aur ale istoriei giulestene.

Pancu a fost un mare jucator pentru ca a imbinat perfect talentul cu seriozitatea, a muncit enorm si desi a avut si preocupari extra-sportive, acestea nu i-au afectat cariera de jucator.

Iar ca antrenor, nu vi se pare normal sa ceara acelasi lucru de la cei pe care ii are in lot?

Trebuie rabdare. Trebuie respect. Trebuie recunostinta. Trebuie responsabilitate. Nu numai din partea conducatorilor, a antrenorilor si a jucatorilor. Ci si din partea noastra, a suporterilor!

TRAGEDIE NU E SA RAMAI SI ANUL ASTA IN LIGA A 2-A. TRAGEDIE E SA RAMAI FARA OAMENI CARE AU RIDICAT STEAGUL ALB-VISINIU PE CELE MAI INALTE STINDARDE.

De aceea, acum mai mult ca oricand, PANCU are nevoie de sustinerea tuturor, iar daca cele de mai sus nu va sunt suficiente, retineti un lucru:

Noi ca suporteri, cand echipa merge prost, suferim ca suporteri!
PANCU SUFERA DUBLU: SI CA SUPORTER, SI CA ANTRENOR!

Hai c-o sa fie mai bine! RABDARE!