Victory Cup

VICTORY CUP / 1923.ro – Los Cuervos 4-0. Meci controlat total de băieți!

După o etapă de absență în care i s-a simțit destul de mult lipsa, Nicolae Vasile a revenit în prima garnitură a celor de la 1923.ro. Portar n-avem, dar Liviu își pune cu nerăbdare mănușile și vom afla de ce este în stare. Los Cuervos stă prost în clasament. Mult mai rău decât o face în teren. Surpriză plăcută. Un pic cam complicat, având în vedere că ne așteptam să fie ceva mai ușor, pentru a ne calibra un pic jocul înaintea meciurilor mai complicate ce urmează. Numai că Niky nu se joacă și marchează golul 20. Pe urmă, Romeo, UEFAntasticul din atac, răsplătește cu golul de 2-0 pasa excelentă a lui Robi Dumitru. Unul dintre cei mai promițători fundași de la juniorii Rapidului care, din păcate, așa cum se întâmplă adesea în fotbal, a luat altă cale a sportului. Deh, când n-ai spate, e mai greu.

92 goluri marcate de 1923.ro

Un câștig pentru 1923.ro, așa cum ne așteptam. 2-0 la pauză, iar Liviu Andrei face minuni în poartă. Berechet și Blezneac fac schimb de locuri, e cam greu să joace amândoi simultan. Însă liniștea, până la urmă, o aduce tot Niky. Cu stângul său năpraznic, trage atât de bine încât mingea rămâne blocată în vinclu. La propriu! Pe filmare se vede mai bine, dacă vi se pare că fabulez. Adversarii forțează marcarea măcar a unui gol, dar Liviu chiar e de nebătut. Pare că ne ducem spre 3-0, însă, cu un ultim efort, o pasă perfectă a lui Romeo Stancu este trimisă în plasă de Costi. Numărul jucătorilor de la 1923.ro care vor termina cu cel puțin 10 goluri sezonul crește. Deocamdată, în total, sunt 92. Vasile are 21, Blezneac 19, Stancu 16, Rizea 11 și Berechet 9.

Locul 1, la nouă puncte în față după 16 meciuri

Clasamentul arată nemaipomenit. 42 de puncte, nouă avans față de locul 2 și numai șase etape rămase de jucat. În teorie, e greu de crezut că mai poate cineva măccar să se apropie de locul 1 în seria 3A. Însă și în practică. Pentru că băieții sunt atât de determinați să bată în fiecare meci, încât este evident că, probabil, la final, vom avea 20 de victorii. Asta mulțumită lor, tuturor celor care joacă săptămână după săptămână pentru 1923.ro la Victory Cup! Fiecare în parte este o forță, de aia și echipa este o forță! Mai jos, vă redăm integral filmarea meciului. Al treilea din acest sezon în care nu primim gol!

VIDEO cu meciul

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.