Utile

SPECIAL / Nicolae Vasile ne invită să donăm sânge pentru a salva vieți

„N-avem sânge!”, este o campanie destul de populară în ultimii ani și care, din păcate, reflectă realitatea. Iar sângele nu poate fi cumpărat. Îl ai sau nu il ai pentru a-l transfuza celui/celei a cărui/cărei viață chiar depinde de asta. De multe ori el nu există în spitale, motiv pentru care mulți dintre cei care au nevoie mor. Nu este o poveste cu tentă dramatică, ci viața reală în care trăim. Din acest motiv, Nicolae Vasile, fost căpitan al Rapidului și om care are două promovări la activ cu echipa de lângă Podul Grant în Liga 1, a decis să ia atitudine. El s-a gândit la o acțiune minunată la care vă invită pe cât mai mulți.

Mesajul lui Nicolae Vasile

Iată care este mesajul pe care fundașul stânga de 23 ani îl transmite prin intermediul 1923.ro:

Cei care mă cunosc știu că am sângele vișiniu! Acel sânge fierbinte care m-a ajutat să devin unul dintre puținii fotbaliști ai Rapidului cu două promovări în Liga 1. Ultima din postura de căpitan, la 21 de ani neîmpliniți… Acum, îmi dau seama că sângele meu este cu mult mai important decât atât. Mult mai însemnat decât a nivel metaforic. E la fel de important precum al tău! Motivul e simplu. Indiferent dacă este ‘vișiniu’ sau nu, el salvează vieți! De aia, dragi prieteni, vă invit să îmi fiți alături la acest gest de solidaritate față de semenii noștri care au nevoie de sânge mai mult decât de aer. Nu e o metaforă. Fără sânge, se moare. Mi-ar plăcea tare mult să îmi fiți alături de mine pe 1 noiembrie pentru a dona viață pentru cei care au nevoie. Cu bonurile de masă obținute pentru gestul nostru atât de normal într-o lume care are așa multă nevoie de sânge, vom face fericiți alți oameni în nevoie. La campania din decembrie pe care deja o cunoașteți, #azieozi. Vă aștept alături de mine, dragi prieteni! Cu drag, Nicolae Vasile”.

Ce trebuie să știți despre donarea de sânge

Acțiunea va avea loc la Spitalul Militar, pe 1 noiembrie, de la ora 08:00. Pentru informații legate de ceea ce trebuie să faceți pentru a fi eligibili, vă rugăm să consultați linku-ul de aici. Momentan, nu avem un caz anume pentru care mergem să donăm, de aceea vă invităm inclusiv să ne sugerați voi dacă știți oameni în mare nevoie. Dacă nu, să fiți siguri că sângele vostru nu va prisosi! Sunt destui oameni in țara a căror viață ar putea fi salvată de gestul vostru. Vă așteptăm!

Pentru absolut orice informație legată de această acțiune, sunați la 0742293201.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.