Ce transfer au ratat! Fotbal Club Rapid nu a reacționat și l-a pierdut

ProSport Rapid

Fotbal Club Rapid îl putea repatria în această vară pe Andrei Ciolacu (26 de ani). Atacantul a încercat să se întoarcă la echipa la care s-a lansat, doar că nu i s-a fost propusă oferta. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Ciolacu a recunoscut că a purtat mai multe discuţii cu foşti colegi aflaţi şi acum la Fotbal Club Rapid, printre care se numără şi Daniel Pancu. Din păcate, deschiderea nu a venit şi din partea clubului, iar fotbalistul se vede nevoit să îşi continue experienţa în străinătate. ”Am vorbit cu foşti colegi de la Rapid, de când jucam acolo. Inclusiv cu Daniel Pancu am vorbit, dar nu mi s-a propus nimic. Am fost puţin dezamăgit de acest lucru, dar ei ştiu ce strategie au acolo. E clubul la care am crescut, unde am avut momente foarte frumoase”, a precizat Andrei Ciolacu la ProSport Live.

Andrei Ciolacu a vorbit despre experiența din Georgia

Fotbalistul a vorbit ulterior şi de experienţa din Georgia, de la FC Spartaki Ţhinvali, unde este legitimat în acest moment. Este o echipă dintr-o zonă conflictuală, dar meciurile şi antrenamentele au loc la Tbilisi. Am fost sunat de un reprezentant de al lor. Am aflat ulterior că echipa chiar a jucat împotriva Botoşaniului în Europa League. Din păcate, clubul este deţinut de primăria de acolo şi întârzie plata salariilor. E o problemă cu care m-am întâlnit şi în România. Mereu am încercat să evit o astfel de situaţie, acesta a fost şi motivul pentru care preferam să plec din ţară”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cioalcu, crescut de Rapid

Andrei Ciolacu a făcut primii paşi în fotbal la Rapid. A trecut pe la toate echipele de copii şi juniori, iar în 2009 a fost debutat la seniori. Trei ani mai tărziu, a părăsit pentru prima dată Giuleştiul, pentru un împrumut la CS Otopeni. S-a întors după un tur de sezon, dar în 2015 a plecat definitiv de la Rapid, pentru o primă experienţă din afară, în Polonia, la Slask Wroclaw. Ciolacu mai are pe listă echipele ASA Tîrgu Mureş, Warriors FC (Singapore), Daco-Getica şi Metaloglobus. În Liga 1 a adunat 70 de meciuri, a marcat 5 goluri şi a reuşit 5 pase decisive, scrie prosport.ro.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae anunță: "Ben Arfa se gândește în continuare la Rapid!"