Fotbal Club Rapid și-a prezentat achizițiile și noul sponsor

Fotbal Club Rapid și-a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, cele zece achiziții. În același timp a fost dezvaluit și noul sponsor tehnic. Astfel, Fourteen a fost inlocuit Macron, așa cum 1923.ro vă anunțase deja. Iată mai jos prezentarea celor 10 jucători, așa cum apare ea pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Achiziții Fotbal Club Rapid

#1 Alexandru Achiriloaie (P), de la Clinceni

#8 Rareș Lazăr (M), de la CS Mioveni

#9 Matias Roskopf (AT), de la Boca Juniors

#14 Brighton Labeau (AT), de la Amiens

#15 Enrichi Finica (F),  de la Torino U17

#20 Sandro Djuric (M), de la Austria Lustenau

#26 Facundo Mallo (F), de la Dinamo

#27 Gabriel Dodoi (AT), de la Pandurii

#70 George Tudoran (M), de la Pandurii

#97 Alex Dulca (M), de la Luceafărul

Urmează amicalul de prezentare

Mâine,  în Regie, de la ora 18:00, urmează meciul cu Hapoel Haifa. Pentru a iniția oficial noile echipamente Macron. Un sponsor cu o rezonanță mai mare. Care a făcut niste echipamente extrem de reușite. De pe care însă, cum era de așteptat, nu lipsește locul de cinste dedicat Primlăriei Sectorului 1. În același timp, împotriva echipei din Israel, vișiniii își vor prezenta și achizițiile. O campanie de transferuri despre care vom vedea dacă a fost sau nu reușită.

Transferuri… vedem cât de reușite

Ideea este că numărul pare impresionant, dar CV-urile lor cam lasă de dorit. În sensul că în afară de Djurici, Roskopf sau Mallo, experiența cam lipsește. Mai mult, ultimii doi n-au mai prea jucat la nivel competitiv de ceva timp. Sigur, faptul că se mizează pe tineri poate fi o carte câstigătoare pe termen lung. Absolut! Însă și o armă cu două tăișuri. Până la urmă însă, Daniel Pancu e șeful și el știe cel mai bine. Avem totuși încredere în ochiul lui critic. Mai ales că, de exemplu, Yvan Erichot, nu va fi, cel mai probabil, păstrat. Cu toate că e incă nevoie de un fundaș central.