Fotbal Club Rapid schimbă sponsorul! Află care este stadiul negocierilor

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid nu va mai avea echipamente marca Fourteen. Sponsorul tehnic elvețian a încetat, se pare, colaborarea cu echipa antrenată de Daniel Pancu, de comun acord. Motiv pentru care, în acest moment, conducerea analizează ofertele pe care le are pe masă. Aparent, conform informațiilor 1923.ro, în pole position se află Macron. Producătorul italian de echipament sponsorizează în prezent echipe de fotbal din toată lumea. În continuare vă prezentăm o listă cu cele mai importante dintre ele.

Cele mai importante cluburi sponsorizate de Macron

Astfel, aceasta arată cam așa: Club Brugge, Hajduk Split, APOEL Nicosia, Bolton Wanderers, Nottingham Forest (campioană a Europei de două ori). Stoke City, Auxerre, Lens, Nice, 1860 München, Union Berlin, Hannover 96, Karlsruher SC, PAOK Salonic, FC Bologna, Hellas Verona, Lazio Roma, Udinese. Lech Poznan, Sporting Lisabona, Dundee, Deportivo La Coruna, Real Sociedad sau Trabzonspor.

Certitudine: parteneriatul Fotbal Club Rapid – Fourteen se încheie

Cu alte cuvinte, numele Fotbal Club Rapid va apărea pe o listă selectă de cluburi europene pe al căror tricouri stă scris Macron. În ciuda acestui fapt însă, momentan, lucrurile nu sunt parafate. Motiv pentru care 1923.ro vă va ține la curent cu evoluția discuțiilor. Indiferent dacă acesta va rămâne noul sponsor sau dacă, până la urmă, clubul se va înțelege cu o altă entitate specializată în  producerea de echipamment sportiv. Cert este că era Fourteen s-a încheiat după numai doi ani de colaborare mai mult decât anevoioasă.