Cristian SapunaruFotbal internațional

Șumudică a semnat pe doi ani, Săpunaru schimbă echipa!

Marius Șumudică s-a înţeles în această după amiază pentru un contract valabil pe doi ani cu Gazişehir Gaziantep. Obiectivul în primul sezon e salvarea de la retrogradare, dar turcii au planuri mari cu românul, sperând ca în a doua stagiune să lupte pentru calificarea într-o cupă europeană, scrie digisport.ro. De altfel, în mare părţile se puseseră de acord telefonic, oficializarea actelor fiind doar o formalitate.

Marius Șumudică și-a ales deja stafful

Tehnicianul român şi-a stabilit şi stafful: Cristian Petre, Gabi Mărgărit, Bebe Bărbulescu vor fi secunzi, în timp ce antrenor cu portarii va fi Radu Sardescu. Din staff va face parte şi un analist video: turcul Şener Gençtürk. Antrenorul care a reuşit un titlu istoric cu Astra va fi singurul tehnician străin din prima ligă turcă, semn că acesta e extrem de respectat şi apreciat, din perioada când a antrenat la Kayserispor.

Cristi Săpunaru, „adio” Kayserispor!

Cristian Săpunaru (35 de ani) îşi va încheia conturile cu formaţia turcă Kayserispor. Căpitanul naţionalei va rămâne însă în acelaşi campionat, ajungând la un acord de principiu cu Denizlispor. Ajuns la o vârstă în care mulţi îşi atârnă ghetele în cui, fundaşul român e gata de o nouă provocare. A refuzat prelungirea înţelegerii cu formaţia Kayserispor, iar presa turcă notează că va ajunge, din postura de jucător liber de contract, la Denizlispor, notează digisport.ro. Noua echipă este nou promovată în prima divizie şi va avea obiectiv salvarea de la retrogradare. Oficialii clubului sunt convinşi că experienţa apărătorului nostru va fi decisivă în atingerea obiectivului.

Săpunaru, adus de Șumudică la Kayserispor

Cristian Săpunaru a ajuns la Kayserispor în vara anului 2017, unde a fost adus de Marius Șumudică. Turcii au plătit Astrei 300.000 de euro pentru fundașul care e punct fix în naţionala lui Contra. Săpunaru mai avea contract cu turcii până la finalul sezonului recent încheiat şi a refuzat să semneze prelungirea.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.