Reparație istorică! Carmen scoate din luptă csa steaua! Urmează desființarea?

Narcis Ioniță la Carmen

În anii ’40, Carmen era scoasă abuziv din fotbalul românesc. Pentru a face loc celei mai mari rușini, csa steaua. La mai bine de șapte decenii distanță, roata se întoarce. Cele două au dat restart din liga a 4-a, iar anul 2019 le-a adus față în față pentru promovarea în liga a treia. Într-un patrulater cu CS Dinamo și Rogresul 2005, rușinea Europei era avantajată ca punctaj. Până în ultimul meci, Carmen a ținut aproape. Si, la fel si în campionat, a invin cu 1-0!

Narcis și Kana, oameni de bază la Carmen!

Cu Narcis Ioniță și Roussel Kana în primul 11, roș-negrii au terminat pe locul 1 în liga a patra București. Pentru promovare nu mai este nevoie decât de un baraj fără emoții. În mod normal! Pe cei doi de mai sus i-am mentionat pentru că au ajuns la Carmen de la AFC Rapid. La fel ca și Gabriel Batchabi. Care însă nu a jucat vreun minut. A fost insă si el component de bază în această stagiune. Așadar o reparație istorică cu aromă de rapidism.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ioniță, erou într-un meci de legendă

Așa cum Bazil Marian și Valentin Stănescu au venit de la Carmen pentru a schimba istoria la Rapid, așa si, mai ales, Narcis Ioniță întoarce favoarea. Pentru că această victorie în fața stelei ar putea însemna ceea ce trebuia să se întâmple de la Revoluție: csa să ne spună papa. Definitiv! Sa speram că o va urma curând și fcsb. Bravo, Carmen! Bravo, băieți!

CITEȘTE ȘI  Rapid a măturat pe jos cu fcsb în acest sezon. Ioniță I a rămas naș