Rapid a bătut steaua într-un meci jucat „la mișto”!!! Nici Dinamo nu a scăpat

Rapid steaua

UPDATE / E gata! Campioană fiind deja, CS Rapid a învins şi Dinamo. După ce bătuse steaua. Fetele de la polo au făcut-o chiar la scor în ultimul meci, 15-8. Rezultat care ne face să ne mândrim şi mai mult cu sportivele clubului vişiniu.


Echipa feminină de polo Rapid București a disputat un meci în compania celor de la steaua, în ultimul turneu al Campionatului Național. Fetele noastre, pregătite de antrenorul Edy Rusu, și-au respectat blazonul învingând cu 11-10. În condițiile în care ele au deja acontat titlul de campioană națională! Deci, practic, meciul ăsta a fost jucat pentru că trebuia să fie bifat. Chiar și așa, cele care au ieșit în premieră campioane naționale pentru Rapid s-au distrat și au mai bătut o dată echipa din Ghencea, după cum anunță clubulrapid.ro. Un succes care ne face să ne bucurăm enorm.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

După steaua urmează Dinamo

Golurile rapidistelor au fost marcate de Carpatoarea Demi 4 goluri, Balakireva Marina 3 goluri, Bunea Andra si Lazar Bianca cate 2 goluri. Dacă steaua a fost bătută, sperăm că același lucru se va întâmpla și cu Dinamo. În ultimul meci care va avea loc în acest sezon. Rămâi pe 1923.ro pentru că te vom ține la curent cu acest rezultat indubitabil. Felicitări, fetelor! Sunteți minunate! Așteptăm performanțe la fel de mari de la voi și în anii care vor urma. Sperăm noi chiar și la nivel european. Pentru că Rapid este un club cu o astfel de tradiție la sporturile de echipă!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.