Ovidiu Burcă, anunţ descurajator. Mai vine Alex Ioniţă II la Fotbal Club Rapid?

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

Alexandru Ioniţă (24 de ani) de la CFR Cluj şi-a exprimat dorinţa pentru a reveni la Rapid, în Liga 2, dar  un posibil transfer este aproape imposibil de realizat. Contactat de ProSport, Ovidiu Burcă a recunoscut că e destul de dificil ca „Bulgarul” să ajungă sub comanda lui Daniel Pancu. Proaspăt campion cu CFR Cluj, Ioniţă a recunoscut că vrea să joace la Rapid, dar lucrurile sunt destul de complicate. 

Ovidiu Burcă nu crede în sosirea lui Alexandru Ioniţă II la echipă

„Alex Ioniţă de la CFR îşi doreşte să vină la noi, noi ne dorim să-l aducem, dar este puţin mai dificil. Cei de acolo au plătit o sumă foarte mare pentru el şi mă gândesc că vor măcar să-şi scoată banii. Sau poate chiar să obţină un profit. O astfel de sumă ar fi mult prea mare pentru noi. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Ovidiu Burcă, pentru ProSport. Recent, la ProSport Live, impresarul Florin Manea a vorbit şi el despre situaţia lui Ioniţă. „Alex Ioniţă nu are nevoie de vreun raport, are nevoie de acordul CFR-ului. Mi-e greu să cred că va ajunge la noi. Câştigă foarte mult. Noi l-am aştepta cu drag, dar vedem”, a spus Manea, la ProSport Live.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pancu a anunţat public că vrea să-l transfere, Ioniţă ar accepta

După ce Rapid a promovat matematic în Liga 2, Daniel Pancu a anunţat că îl aşteaptă pe Ioniţă la echipă: „Acum mă gândesc la campania de achiziţii şi cap de listă e Alex Ioniţă de la CFR Cluj. El are nevoie de noi şi noi de el. Îl aşteptăm în Liga 2”. În replică, Alexandru Ioniţă a recunoscut că vrea să joace la Fotbal Club Rapid: Îi felicit pe cei de la Rapid că au reuşit să promoveze în Liga 2. Am auzit şi eu de această posibilitate. M-aş întoarce la Rapid oricând. Îmi doresc să mă duc să-i ajut să promoveze în Liga 2. Pentru mine, Rapid este tot. Rapid este casa mea! Mi-aş dori să fac parte din proiect, să-mi închei cariera acolo. Aş vrea să scriu istorie acolo. Aş da oricând cele trei titluri pe care le am pentru a promova cu Rapidul”.

Alexandru Ioniţă I este mai aproape să joace în Regie

Dacă situaţia lui Alexandru Ioniţă II, de la CFR Cluj, e destul de complicată, în cazul lui Alexandru Ioniţă I lucrurile s-ar putea rezolva mai uşor. „Alex Ioniţă de la Snagov se află pe una dintre listele noastre. A făcut un retur foarte bun la Snagov şi ne gândim la el. Vom analiza situaţia şi vom lua o decizie”, a spus Ovidiu Burcă pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI  E PE BUNE | S-a facut primul transfer