Dinamo şi steaua copiază Fotbal Club Rapid! Se mută în Regie

steaua
steaua a luat-o

Sezonul regular din Liga a IV-a Bucureşti s-a încheiat. Însă lupta pentru singurul loc de promovare continuă. steaua Bucureşti a câştigat fără prea mari emoţii sezonul recent încheiat. Echipa antrenată de Marius Lăcătuş terminând cu 28 de victorii, un egal şi o înfrângere în cele 30 de partide jucate. Astfel, alături de steaua Bucureşti, în playoff-ul care stabileşte echipa care va juca barajul pentru promovarea în liga a III-a se vor mai bate Carmen, CS Progresul şi CS Dinamo.

Care este regulamentul pentru play-off

Potrivit regulamentului Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti (AMFB), în playoff-ul pentru promovare vor intra primele patru clasate din sezonul regular. Acestea urmând să joace între ele un mini-turneu. Punctajul din sezonul regular nu este luat în considerare. Iar AMFB a stabilit ca steaua Bucureşti să intre în playoff cu 3 puncte, CS Carmen cu 2 puncte, Progresul cu un punct şi Dinamo cu niciun punct, precum în sezonul trecut.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Playoff pentru promovare Liga 3, program

Partidele din playoff se vor juca pe stadionul ”Regie”, asta după ce steaua Bucureşti a insistat pentru o arenă care să poată găzdui şi suporterii. Echipa antrenată de Marius Lăcătuş se bazează pe un număr mare de suporteri, motiv pentru care au fost puse deja în vânzare bilete tip abonament, valabile pentru toate cele trei zile în care se va juca. Astfel, programul meciurilor din playoff-ul pentru promovarea în Liga a III-a este următorul:

Luni, 27 mai:

  • ora 16:00 Carmen – CS Progresul
  • ora 18:30 steaua – CS Dinamo
CITEȘTE ȘI  Rapid a plecat în cantonament la Poiana Brașov! Află lotul

Joi, 30 mai:

  • ora 16:00 CS Dinamo – Carmen
  • ora 18:30 CS Progresul – steaua

Duminică, 2 iunie

  • ora 16:00 CS Progresul – CS Dinamo
  • ora 18:30 steaua – CS Carmen

Promovarea în Liga 3, barajul

Simpla câştigare a playoff-ului nu garantează prezenţa din sezonul următor în Liga 3. Astfel, echipa care va acumula cele mai multe puncte va reprezenta Bucureştiul într-un meci de baraj, disputat în dublă manşă, cu echipa campioană din judeţul Călăraşi. Dacă numele reprezentantei Capitalei va fi stabilit în urma disputării playoff-ului, Călăraşiul va trimite la baraj echipa Mostiştea Ulmu, echipă care a dominat autoritar această ediţie de campionat. Potrivit programului stabilit de Federaţia Română de Fotbal, meciurile pentru barajul de promovare în Liga 3 se vor disputa pe 15 iunie 2019, ora 18:00 şi returul pe 22 iunie, ora 17:30.

Sursa: ProSport