Ce caterincă! steaua se „efeminează” tot mai mult sub bagheta „marelui” Lăcătuș

steaua
steaua a luat-o

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

O bătaie la un meci de liga a 4-a a ajuns subiectul săptămânii la ProSport. Nu de alta, dar e vorba de steaua. Aia de la municipiu, nu cea din prima ligă… Iar partea e ținută cu frenezie unui jucător de care n-a auzit nimeni, cu excepția părinților lui, pentru simplul motiv că a luat un pumn în față pe teren. Să nu înțelegeți greșit, astfel de evenimente sunt total condamnabile. Însă noi vedem tot filmul și știm prea bine ce fac astfel de personaje pe teren.

O fi făcut și fata de mai jos plângere la Poliție?

Astfel încât să faci plângere la Poliție pentru așa ceva dovedește că steaua e mai feminină decât o echipă feminină de fotbal. Sub comanda lui Lăcătuș care, pe lângă aspectul fizic evident, despre care nu mai avem ce discuta, este toată lumea conștientă că nivelul său intelectual este cel al unui strungar slab. Iar ca să înțelegeți de ce am spus asta, vă prezentăm și un filmuleț cu o fată pe terenul de rugby! Nu credem că ea a făcut plângere… Dar cine știe?

 

Declarații tragi-comice ale unui pseudofotbalist

„S-a întâmplat exact cum se vede pe filmare. L-am împins pe un jucător care îl lovise pe Predescu, apoi el a venit şi m-a lovit cu pumnul în faţă. Nu m-aş fi aşteptat niciodată la aşa ceva. Acum nu mă mai doare aşa de tare, însă sunt umflat. N-am putut mânca altceva decât un iaurt cu paiul, asta e cea mai mare problemă acum. Am înţeles că trebuie să mă operez la pomete, e osul deplasat, dar nu o să fie o operaţie complicată. Voi rămâne cu o cicatrice”a declarat stelistul, pentru ProSport.

Jucătorii de la steaua sunt intangibili, ei pot doar să dea…

Mihai Cosmin a luat decizia de a depune plângere împotriva lui Răzvan Deaconu, iar stelistul a fost iritat de declaraţia oferită de atacatorul său: Dupa ce ies din spital, voi depune o plângere la poliţie împotriva lui, m-am consultat şi cu părinţii mei. Nu e normal să se întâmple asta, nu contează că e liga a patra. Am văzut că el vorbeşte despre legitimă apărare… A fost împins şi a lovit cu pumnii în figură. E legitimă aparare?„, a adăugat fotbalistul stelei.

Împinsul n-are nimic, e în regulament. La fel și înjuratul

Am zis să vă redăm integral și declarațiile fotbalistului cu două prenume pentru a înțelege mai bine la ce ne referim. Faptul că el împinge și înjură, cum fac zeci de fătălăi pe terenul de fotbal, nu e o problemă. E normal să gândești așa când profesorul tău e Lăcătuș, însă de la un pumn să ajungi, eventual, la o anchetă a lui Tolontan, ne face să ne dăm seama că pensatul și epilatul sunt pasiuni ale tale săptămânal. Sigur, cel care a dat pumnul probabil că nu va mai juca fotbal prea curând, cum e și normal, dar steaua nu ar trebui să existe pe undeva în primul rând. Pentru asta ar trebui să se facă plângere!

Oare Salah s-a dus și el la Poliție?

Ne întrebăm dacă și Salah s-a dus la Poliție după ce l-a faultat Ramos sau dacă același Lăcătuș, un soi de Rudonja al României în ceea ce privește golurile marcate ca atacant raportat la numărul de meciuri jucate, a răspuns în vreun fel în fața legii după ce a rupt picioarele atâtor fotbaliști. Sau după ce, nu mai târziu de acum un an și jumătate, înjura de morți, ca un strungar de sat de șes – că unul șmecher nu ar face așa ceva – un puști de 17 ani. Da, vorbim de Narcis Ioniță, cel care era căpitan al AFC Rapid atunci. Așteptăm cu interes următorul articol din ProSport despre Mihai Cosmin. Înduioșător să fie, neapărat! Cum trece el de la iaurt cu paiul, la piure. Numai să nu fie iaurt de 3,5 la sută, că ăla se trage cam greu… Altfel, ar fi minunat dacă TOȚI fotbaliștii ar fi fair-play pe teren.