Diverse

Mădălin Martin blochează calea Petrolului spre Liga 1. Rezultat neverosimil!

Mădălin Martin, fostul copil teribim al Giuleștiului, a făcut un meci mare alături de Daco-Getica la Ploiești. Echipa care se luptă să nu pice în a treia divizie a învins Petrolul cu 3-1, scor stabilit dinainte de pauză. Cu toate că nu a marcat, Mădălin Martin a fost om de bază în prima garnitură. Fiind schimbat în minutul 67. În urma acestui rezultat, marea rivală a Rapidului mai are șanse minime să promoveze în acest sezon în Liga 1. „Lupii galbeni” sunt pe locul 5 în clasament. La patru lungimi în spatele celor de la Universitatea Cluj. Echipa care ocupă a treia treaptă a podiumului, cea care duce la baraj.

Mădălin Martin nu este singurul din liga a 2-a

Cu acest rezultat, pe lângă faptul că și-a ajutat propria echipă, Martin și-a ajutat, indirect, și fostul antrenor de la Rapid, pe Viorel Moldovan. Acesta a trecut pe locul 2 cu Chindia Târgoviște. Și are șanse mari să readucă echipa dâmbovițeană în prima ligă după mai bine de 20 de ani. În liga a doua sunt implicați mai mulți foști fotbaliști din Giulești, iar mai jos vă redăm evoluțiile acestora din weekendul care tocmai a trecut:

  • Alexandru Coman a pierdut cu Universitatea Cluj, dramatic, 2-3, acasă cu Ripensia Tmișoara;
  • Ovidiu Herea a marcat golul victoriei în meciul Metaloglobus – Snagov 1-0. La oaspeți, în primul unsprezece, au jucat Andrei Marinescu, Borțoneanu și Alex Ioniță I;
  • George Tudoran, care din vară va juca la Fotbal Club Rapid, a contribuit la victoria celor de la Pandurii Târgu Jiu cu 4-0 în fața celor de la CS Balotești. Acolo unde Franco Paraschiv și Alex Stoica au fost titulari.

Întăriri potrivite pentru Fotbal Club Rapid din vară?

Având în vedere numele de mai sus, considerați că este loc pentru vreunul dintre ei – în afara lui George Tudoran, deja semnat – la echipa antrenată de Daniel Pancu începând cu vara lui 2019?

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.