Victor Angelescu a făcut anunțul! Au început lucrările la stadionul unde se mută echipa

Fotbal Club Rapid ProSport

ProSport înlătură dubiile! Fotbal Club Rapid va juca în acest an în Regie. Pe arena unde în trecut a evoluat Sportul Studenţesc, iar lucrările de renovare au început deja. Cum Sportul a dispărut de pe harta fotbalului, arena s-a degradat. Omul de afaceri care se află în fruntea giuleştenilor, Victor Angelescu, a vorbit pentru ProSport despre lucrările de renovare din Regie. În jurul arenei au crescut numeroase buruieni, iar casele de bilete sunt răvăşite. Muncitorii au reuşit, pentru început, să scoată la lumină tribunele, iar o altă echipă s-a apucat să lucreze la gazon (foto mai jos). Plasa de sârmă din jurul stadionului le dă bătăi de cap oamenilor angajaţi: „Bă, cum reparăm noi plasa asta?”. Scaunele se află şi ele într-o condiţie jalnică. Dar patronul Victor Angelescu spune că totul va fi gata până la reluarea campionatului, scrie ProSport.

Angelescu a confirmat pentru ProSport că echipa se mută în Regie

Contactat de ProSport, Angelescu i-a asigurat pe fanii Rapidului că totul merge ca la carte: „Mai sunt destule lucruri de făcut. Vom termina până la începerea campionatului, cu siguranţă. Toate scaunele vor fi schimbate, vor fi renovate şi vestiarele. Vrem să facem Sportul să arate din nou cum arăta odată.” Liga 3 se reia la începutul lunii martie. În prima etapă din noul an, Rapid joacă în deplasare, pe terenul Progresului Spartac. Primul meci din Regie va fi contra echipei Popeşti-Leordeni, mai scrie ProSport. Distanţa dintre stadionul din Regie şi bătrânul „Valentin Stănescu” este de 1.5 km. După ce Sportul Studenţesc a sucombat, Viitorul Domneşti şi FC Juniorul au mai evoluat în Regie, dar nu pentru mult timp.

Foto Octavian Vasilescu / ProSport

Giuleștiul a fost predat CNI, Colentina, a doua variantă

Stadionul Giuleşti a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii, pentru renovare, în vederea EURO 2020. Numai că este aproape imposibil de crezut că ele vor îndeplini termenul. Asta dacă, desigur, chiar vor fi reconstruite vreodată… De reținut este că, la un moment dat, s-a luat în considerare ca partidele să se joace în Colentina. Anunț făcut în exclusivitate de 1923.ro. Numai că, între timp, macazul a fost schimbat spre direcția inițială. Una mult mai dragă rapidiștilor, dar care pare foarte costisitoare măcar în acest moment. Înainte de reluarea campionatului, vișinii sunt lideri în seriea a doua din Liga 3. Giuleştenii au 38 de puncte, patru avans faţă de Unirea Slobozia. CS Afumaţi completează podiumul, cu 32 de puncte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.