EXCLUSIV / Fotbal Club Rapid, schimbare de plan! Unde ar putea juca în retur

Fotbal Club Rapid
Fotbal Club Rapid

Planuri noi! Cu toate că, la nivel declarativ, Fotbal Club Rapid ar fi trebuit să joace pe stadionul Sportul Studenţesc meciurile din 2019 până în momentul în care Giuleştiul va fi din nou bun de joc, macazul pare să fie schimbat. Conform informaţiilor pe 1923.ro le are, sunt şanse importante ca giuleştenii să evolueze în altă parte. Pe stadionul Juventus, din Colentina. Fiindcă în Regie nu s-a mai jucat fotbal de ani buni. Aşa că este greu de crezut că ea va putea fi aranjată în timp util. Pentru ca fotbaliştii şi suporterii să beneficieze de condiţii decente. În acelaşi timp, utilizarea bazei sportive Coresi ca teren şi pentru meciurile de acasă ar fi o variantă totuşi cu mult sub pretenţiile echipei antrenate de Daniel Pancu.

Juventus cea mai probabilă variantă pentru Fotbal Club Rapid

Prezentând aceste argumente, ele întăresc ideea că vişinii ar urma să joace pe stadionul Juventus. Măcar în prima parte a anului 2019. Stadionul Giuleşti a intrat deja în proces de reconstrucţie sau modernizare, vedem care va fi deznodământul, aşa că este exclus ca vreo partidă să se mai joace acolo. Cum alternative în Bucureşti nu există, pista prezentată mai sus pare, în acest moment, cea mai plauzibilă. Cu atât mai mult cu cât au apărut încă de la finalul anului trecut informaţii că nocturna de pe Giuleşti va fi mutată… Tocmai pe satdionul pe care Daco-Getica, fosta Juventus Colentina, joacă meciurile de pe propriul teren! Cu toate că acest teren nu are absolut nicio legătură cu istoria Rapidului, varianta, chiar şi provizorie, este foarte aproape să devină realitate.

Fireşte, pe măsură ce lucrurile se vor oficializa sau vor apărea alte noutăţi, 1923.ro vă va informa din dată. Pentru că este mai puţin de o lună până când sezonul competiţional se va relua. Aşadar rămâneţi, ca şi până acum, pe site-ul suporterilor rapidişti de pretutindeni!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!