NEWS ALERT / Mircea Lucescu nu mai este selecţioner. Revine în Giuleşti?!

Primăria Dan Tudorache ProSport Mircea Lucescu
Dan Tudorache alături de Mircea Lucescu. ProSport a făcut anunţul

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

ProSport oferă o informaţie tristă, dar care dă speranţe rapidiştilor. Mircea Lucescu a fost îndepărtat de pe banca naţionalei Turciei, anunţul fiind făcut de agenţia Reuters, care citează canalul NTV. Mircea Lucescu, 73 ani, a fost instalat la conducerea primei reprezentative a Turciei în vara lui 2017 şi mai avea contract până în iunie 2019, dar bilanţul său (4 victorii, 6 remize şi 7 eşecuri) i-a determinat pe şefii federaţiei să-l demită. Antrenorul român a fost declarat principalul vinovat, inclusiv de către presa turcă, de eşecul din Liga Naţiunilor, competiţie în care naţională „ienicerilor” a retrogradat în Seria C, reaminteşte ProSport.

ProSport anunţă că înlocuitorul este unul cu greutate

Înlocuitorul său e turcul Senol Gunes, de la Beşiktaş, el revenid la prima reprezentativă după 15 ani, primul mandat treminându-se în 2004. Gunes e cel care a dus Turcia până pe locul trei la Campionatul Mondial din 2002, iar acum va debuta în meciul cu Albania din martie, din preliminariile EURO 2020. Presa turcă susţine că va continua în paralel şi pe banca lui Beşiktaş, acordul alături de echipa căruia i-a adus titlul de campioană fiind valabil până la finalul acestui sezon. Lucescu a trăit o experienţă neplăcută ca selecţioner al turcilor, după eşecul cu Suedia, 0-1, la conferinţa de presă ziariştii părăsind sala după ce tehnicianul a răspuns la o singură întrebare, mai scrie ProSport.

Ciprian Marica i-a atras lui Mircea Lucescu atenţia

În urmă cu trei luni, Ciprian Marica, unul dintre preferaţii lui Mircea Lucescu, îl sfătuia pe Mircea Lucescu, în direct la ProSport LIVE: „A acceptat o provocare care din păcate nu i-a ieşit. E la o vârstă la care are tot dreptul să se odihnească, să se ocupe de nepoţi. Dar, nu cred că va face asta, aşa cum îl ştiu”Având în vedere această situţie rămâne întrebarea… vine Mircea Lucescu în Giuleşti?! La Dinamo este clar, având în vedere conflictul deschis cu Mircea Rednic că nu poate veni. În ceea ce o priveşte pe Fotbal Club Rapid, lucrurile stau diferit.

CITEȘTE ȘI  INFO | Dublă de foc în patru zile pentru FC Rapid 1923. Program de promovare

Dan Tudorache l-a dorit pe Mircea Lucescu preşedinte!

Pentru că Il Luce şi-a arătat mereu susţinerea proiectului iniţiat în vara lui 2017 şi susţinut de Pirmăria Sectorului 1. Ba mai mult, el a lăudat iniţiativa de a se încerca resuscitarea Rapidului către un nivel de performanţă. Mai mult, Dan Tudorache, în aceeaşi vară a lui 2017, l-a propus preşedinte al clubului pe Lucescu sr. Atunci, până la urmă, această funcţie i-a revenit – la nivel simbolic – lui Daniel Niculae. Chiar şi aşa, după plecarea lui Nico, nimeni nu a mai fost asociat drept preşedinte al clubului vişiniu. Aşa că, Mircea Lucescu ar putea intra din nou în cărţi! Rămâi pe 1923.ro pentru a afla dacă se va întâmpla asta!

LĂSAȚI UN MESAJ