Mircea LucescuScandal

Război şocant între Mircea Lucescu şi Mircea Rednic. Declaraţii incredibile

Doi dintre cei mai importanţi oameni din istoria modernă a Rapidului, Mircea Lucescu şi Mircea Rednic s-au atacat violent. Chiar dacă relaţiile dintre ei nu au fost tocmai cordiale, schimbul de replici recent este unul de-o violenţă verbală ieşită din comun. Vă redăm mai jos, integral, disputa orală purtată la distanţă, prin intermediu mass-media.

Mircea Rednic susţine că Mircea Lucescu nu l-a ajutat

Mircea Rednic a declarat, recent, despre Lucescu: „Va spun: nea Mircea n-a ajutat niciodata pe nimeni! Cine a jucat a meritat, a avut calitati. Asta nu înseamna ca nu trebuie sa-i fim recunoscatori. Totusi, sa fie clar, nu eram schiopi! Nu ne-a luat fara sa avem ABC-ul fotbalului, cum sunt multi care au ajuns la Dinamo în perioada recenta. Si noi am jucat pentru el! Si a avut doua situatii în care putea sa ne ajute si pe mine, si pe prietenii mei de la Hunedoara, si nu ne-a ajutat în ’90! Da, cu transferuri în Italia. El era preocupat de cei tineri de la Dinamo, ceilalti ne-am gasit singuri echipe”, a declarat antrenorul lui Dinamo, conform ProSport.

Mircea Lucescu se consideră masculul Alpha al fotbalului românesc

În replică, Mircea Lucescu a vorbit despre declaraţiile pe care Mircea Rednic le-a făcut la adresa sa. „E normal, este viaţa! Ei nu puteau decât să atace masculul Alpha. Dacă se luau de altul care nu însemna nimic, nu-i asculta nimeni! Dar eu sunt masculul Alpha în fotbalul românesc! Toată lumea încearcă să mă dea la o parte, să apară în centrul atenţiei, aşa e viaţa. Lupta pentru supravieţuire”, a spus Mircea Lucescu, într-un interviu pentru Fanatik.

Pe urmă, Il Luce a continuat să ofere detalii despre perioada în care el l-a luat pe Rednic la Dinamo: „Rednic spune <<Păi eu am fost cel mai bun la Campionatul Mondial U20 din Australia, în 1981>>. El era doar de doi ani cu mine şi eu am semnat pentru el, fiindcă nu aveau voie să ia decât doi jucători de la o echipă, ca să nu se întrerupă campionatul. Eu am dat patru de la Hunedoara şi m-a dus Alecsandrescu la Federaţie să dau declaraţie că nu cer nicio amânare a vreunei etape de campionat. Erau Gabor, Andone, Rednic şi portarul Alexa. Patru am dat…”

Cum spune Mircea Lucescu că l-a ajutat pe Mircea Rednic

„Şi am dat declaraţie special pentru Rednic, că primii doi aleşi erau Gabor şi Andone. Şi el spunea că era deja mai bun decât toţi ceilalţi, ori el a debutat cu mine la 17 ani, la Alba Iulia. Sunt nişte lucruri atât de puerile… Nici măcar n-are memoria mea ca să-şi aducă aminte exact de toate lucrurile, de aceea nu cer recunoştinţă la niciunul dintre ei, n-am cerut niciodată. Cine mi-o acordă, sunt mulţumit!”, a mai spus Lucescu, conform ProSport.

Mircea Rednic are ultimul cuvânt

Replica lui Mircea Rednic nu s-a lăsat aşteptată: „Asta poate să i-o spună lui fii-su, nu mie! După ce am venit de la Hunedoara, eram campion de juniori. Nu m-a învăţat el fotbal! M-a ghidat. Acum eu ce să fac? Să fiu supărat că Radu Ştefan nu mă sună? Chiar nu-l înţeleg (n.r. – pe Lucescu), să-şi vadă de viaţă lui! El ştie că n-o să vorbesc niciodată de rău. Am lucruri mult mai importante decât ceea ce spune Lucescu. Cu huiduitul suporterilor, cred că mă confundă cu Andone. El nu era antrenor. Am jucat la Standard patru ani, m-am descurcat, cred că mi-am făcut datoria”, a încheiat Mircea Rednic.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.