Război între Șumudică și Rednic! Acuze dubioase și replici incendiare

Șumudică Rednic
Duel Șumudică - Rednic

Marius Şumudică s-a întors în ţară pentru câteva zile. El s-a arătat deranjat de o declaraţie făcută în urmă cu scurt timp de Rednic. Cel care a pregătit-o în startul acestui sezon pe Al Faisaly, pentru doar trei luni. Cei doi s-au duelat o dată în campionatul Arabiei Saudite, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0. „Nu e ușor deloc acolo, e foarte greu, ați văzut și Rednic. Nu mergea și i-au zis «du-te Mircică». Nu te așteaptă nimeni, dacă pierzi un meci sau două. Nu vreau să vorbesc mai multe despre fostul meu coleg de echipă și antrenor, care de fiecare dată când are șansă înteapă lumea. Dumnezeu îți mai dă așa câte o pălmuță„, a spus Șumudică, conform digisport.ro.

Marius Șumudică, cu talpa sus la Mircea Rednic

„Nu știu ce are, eu nu am vorbit nimic de el și am văzut că pe la conferințele de presă zice că de ce mi-a fost rău, că ce buget am avut eu… Îi doresc multă baftă, este un antrenor titrat, unul dintre managerii, singurul din România, care face și desface. Iar la transferuri, împreună cu fata dânsului, cred că au găsit mediul propice. Cred că trebuie să începem și noi să ne aducem familiile aproape de fotbal. Văd că asta este rețeta succesului. Dacă poți să le faci pe toate, de ce nu? 3 în 1 ca ness-ul. Eu nu am nimic cu el, dar mă deranjază că vorbește de mine și nu are niciun motiv să o facă. Ciocul mic, Mircică, și nu mai vorbi nici de Luțu 1, Luțu 2, nici de Dică, de Șumudică”, a spus Sumudică, la sosirea pe Aeroportul „Henri Coandă”.

CITEȘTE ȘI  SCANDAL | Jucătorii FC Rapid 1923 și-au găsit cauciucurile tăiate

Marius Şumudică, aproape să leşine în urmă cu două etape

Marius Şumudică a fost protagonistul unor scene dramatice în urmă cu două etape. Astfel, în partida cu Al Qadisiya, scor 2-1, el a avut nevoie de intervenţia medicilor. Referitor la starea mea de sănătate, am avut o cădere de calciu. Am ţinut o dietă în ultimul timp, am slăbit nouă kilograme. Pe fondul acela de stres, mi-a scăzut glicemia şi am avut o cădere de calciu, a explicat atunci Şumudică la Digi Sport. În perioada petrecută la Al Faisaly, Rednic a înregistrat o victorie, un egal și trei înfrângeri, lasând echipa pe locul 11.

Mircea Rednic a sugerat că Marius Șumudică a simulat starea de rău

„Show Sumi. El se plângea la 5 milioane, eu am avut zero euro. Toţi jucătorii au venit gratis, nu i-am transferat eu, noi nu am avut buget la echipă. Chiar era amuzant când vedeam 15 milioane pentru Tănase şi noi săracii nu am transferat jucători. Toţi au venit liberi. I s-a făcut rău, dar şi-a revenit repede că după 10 minute era la telefon. Şi făcea el o analiză, câte zeci de milioane se cheltuiesc. Problema în Arabia e dacă te prinde iarna. Acolo după fiecare meci, poate de aia i s-a făcut rău, că ştia că dacă nu câştigă. Dar n-a spus că echipa adversă a jucat în 10 oameni, declarase Rednic în urmă cu două săptămâni.

Acuze de blat la Astra – Dinamo?!

Ulterior, antrenorul formației din Ștefan cel Mare i-a răspuns și lui Marius Șumudică, după valul de ironii lansat de fostul antrenor al Astrei. „Nu știam de ce am atâtea apeluri. Dacă nu erau Mircică și Dinamo, ‘Șumibet’ nu lua niciodată campionatul. La meciurile lui fantastice, ar fi trebuit să îi mulțumească lui Cerniauskas. Care înainte de fiecare meci avea dureri de cap și de spate. Șumi, rămâneai doar cu pantalonii jos și cu pusul în genunchi, dacă nu erau Mircică și Dinamo” , a mai spus Rednic.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Nicolescu a explicat amenda de 10.000 euro primită de Ciuculescu

Răspunsul lui Marius Șumudică pentru Mircea Rednic

„Dacă Cerniauskas avea dureri, de ce juca? Nu se apucase de impresariat domnul Rednic? Să aducă alt portar? Îmi pare rău că nu a rezistat în Arabia Saudită. Tot Cerniauskas cred că fost de vină”, a declarat Marius Șumudică, în exclusivitate pentru Digi Sport. „Iar cu oferta de la Al Nasr pe care o vehiculează el, că are ofertă de un milion și jumătate… După ce te dă afară Al Faisaly, poți să ai doar din Kuweit, pe 7.000 – 8.000 de euro (n.r. pe lună), de la Al Nasr ăla din Kuweit, nu de la Al Nasr ăla din Emirate sau din Arabia Saudită”, a mai spus Marius Șumudică.

LĂSAȚI UN MESAJ