Daniel PancuMircea LucescuRapid

Mircea Lucescu este aşteptat lângă Daniel Pancu. Află reacţia antrenorului

Mircea Lucescu, din nou în Giuleşti?! Rapidiştii au revenit în ţară după cantonamentul de iarnă. Acum intră în linie dreaptă pentru reluarea campionatului. Daniel Pancu nici nu concepe ca echipa sa să nu promoveze în Liga a II-a la finalul acestui sezon. Mai mult, el le dă o veste excelentă rapidiştilor: Mircea Lucescu ar putea veni lângă echipă, în momentul în care vişinii vor reveni pe prima scenă a fotbalului românesc. Fostul mare atacant al Rapidului a fost citat de Telekom Sport. Vezi mai jos declaraţia integrală legată de o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu.

Daniel Pancu despre sosirea lui Mircea Lucescu în Giuleşti

„Nea Mircea a fost alături de noi încă de la început, ne-a susţinut moral întotdeauna, ne-a transmis mesaje. În viitorul apropiat eu nu îl văd (n.r. să revină la Rapid), dar în viitorul îndepărtat, pote peste trei ani, când vom reveni în Liga I, e posibil să ni se alăture. Îl aşteaptă toată lumea, este creatorul Rapidului modern, el a dat forţă acestui club, acestei stări de spirit care se numeşte Rapid. Ar fi o mare onoare să fiu consiliat de Mircea Lucescu. Puţini au şansa asta în viaţă. Chiar ieri am vorbit despre asta cu Bulent Korkmaz şi mi-a spus că în opinia lui Mircea Lucescu a selecţionat nişte jucători foarte buni şi a creat o generaţie foarte bună pentru viitorul naţionalei Turciei. Acesta era opinia lui, a declarat Daniel Pancu la venirea în ţară.

Patru ani de colaborare între Pancu şi Lucescu

Daniel Pancu şi Mircea Lucescu au lucrat împreună la Rapid între 1997 şi 1999, pentru ca mai apoi să colaboreze şi la Beşiktaş Istanbul între 2002 şi 2004. Interesant este că în cei patru ani, Lucescu şi Pancu au reuşit să câştige şi două titluri. Unul în România în 1999, cu record de puncte – 89 şi unul în Turcia. În 2003, tot cu record de puncte: 83. Mircea Lucescu a vrut să îl ia pe Pancone şi la Şahtar Doneţsk, însă acesta refuzase, aşa cum el însuşi a recunoscut.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.