Victorie colosală pentru echipa lui Daniel Pancu! Adversar din prima ligă

Daniel Pancu
Daniel Pancu trăieşte la maximum fiecare meci

Succes mare pentru Pancu, chiar dacă într-un amical. Fotbal Club Rapid a încheiat cantonamentul din Antalya cu o victorie. În cel mai important meci al perioadei de pregătire, 1-0, împotriva ocupantei locului 9 în Superliga turcă. Este vorba despre Antalyaspor, în meciul jucat chiar pe terenul de la baza alb-roșiilor, scrie site-ul oficial al vișiniilor. Giuleștenii au jucat extrem de curajos. De la egal la egal cu o echipă care chiar dacă nu a folosit mulți jucători din prima garnitură, a aliniat totuși o formație redutabilă. Prima repriză a fost echilibrată, fiecare echipă ratând câte o ocazie mare, la cabine intrându-se fără gol marcat.

Gabriel Toma a fost din nou omul cu golul pentru vișinii

După pauză, rapidiștii au devenit tot mai agresivi, iar în minutul 72, Gabriel Toma a deschis scorul. După o centrare excelentă a lui Adrian Grigore, de pe partea dreaptă, în urma unei scheme lucrate la antrenament. Două minute mai târziu, fază aproape identică, cu Vlada la serviciu și Hlistei la finalizare, însă golul a fost anulat eronat de arbitru. Până la final, Toma a mai trecut de două ori pe lângă majorarea scorului, însă rezultatul a rămas nemodificat. Așa că echipa lui Daniel Pancu a obținut cea de-a șaptea victorie consecutivă din meciurile amicale.

Iată echipa folosită de Pancu în ultimul meci amical din Antalya

Daniel Pancu și Nicolae Grigore au folosit echipa: Drăghia (61′ Ciuculescu) – Băjan (46′ A. Grigore), Iacob (81′ Neacșu), B. Manole (81′ Catrici), Demici (46′ Oanea) – Cârstocea (61′ Duriță), Jorza – Hlistei (81′ Turbatu), Drăghiceanu (61′ Toma), Goge (61′ Babaua) – Matulevicius (46′ Vlada). După cum se poate vedea, nu au jucat Ionuț Voicu, cel care se recuperează o accidentare, dar nici Robinho. Brazilian a cărui situație am explicat-o mai clar aici. Delegația Rapidului se va întoarce în țară joi, 14 februarie, în jurul orei 16. Campionatul la nivelul ligii a treia urmează să se reia în aproximativ două săptămâni. Primul meci pentru giuleșteni urmând a fi cu Progresul Spartac.

CITEȘTE ȘI  Bogdan Stelea este de părere că FC Rapid 1923 nu are valoare de Liga 1

LĂSAȚI UN MESAJ