Un fost campion cu Rapid vrea să se bată cu Giani Kiriță și Mircea Badea!

giani kirita mircea badea

Giani Kiriță și Mircea Badea ar putea apărea în ring cu un… rapidist! Giani Kiriță a fost invitat de Daniel Chiriță, fost câștigător de Cupa României cu Petrolul și campion al țării cu Rapid, să se lupte în ring, într-o gală la Constanța. În cazul în care nu va putea, la Gala Oss Fighter 4 de la Constanța este așteptat Mircea Badea. În gala care se va ţine la Constanţa, Oss Fighter 4, în august. În asta, de pe 28, de la Sala Polivalentă, o să fac provocarea… Îl provoc pe Giani Kiriţă, care e «câine». Şi eu fac kickboxing de vreo 3 ani, mă antrenez”, a declarat Daniel Chiriță conform gsp.ro.

Daniel Chiriță are program special la sală. Ce spune de Mircea Badea

„Mă antrenez de vreo 3-4 ani la sală, mă antrenez cu Amansio (n.red. – Amansio Paraschiv), sunt cu Doroftei, ne antrenăm şi au zis: «Băi, dar tu când te baţi? Te antrenezi, dar când te baţi?». Eu nu ştiu dacă el se bate, dar am zis să fac o provocare, să mă vadă oamenii, să simt, pentru că e altceva când te antrenezi şi altceva când eşti în ring, în meci oficial, ai alte trăiri. O să-i dau mesaj şi îl aştept cu drag să răspundă. Dacă nu acceptă, m-am gândit la Mircea Badea. Provoc tot. Foarte serios. Vreau neapărat să ajung în ring, să mă bat. Vreau să simt senzaţia. Îi iau pe rând. M-ar bucura cu Giani, că şi el e fost fotbalist, e aproape de vârsta mea, e la kilograme puţin mai mult ca mine, dar eu cred că pot să-i fac faţă”, a anunţat Daniel Chiriţă la TV Digi Sport, citat de gsp.ro.

Giani Kiriță a răspuns provocării! Ce a zis:

Kiriţă: În ce sens m-ai provocat?
Chiriţă: La o gală de kickboxing. Se va ţine în august. O să vii acasă până atunci.
Kiriţă: Da? Păi să vedem cum stăm, în ce condiţii… Eu sunt pentru. Cu Giani vor să se bată mulţi, dar e greu. E greu tare cu mine. În anumite condiţii, că nu stau aşa, să vină lumea să vadă că s-a bătut Giani. Noi o facem profesionist. Păi s-a luat de cel mai bun.
Chiriţă: Ştiu că tu mergi la orice concurs în anumite condiţii.
Kiriţă: Că aşa, mergem la colţ de stradă şi o dăm frumos. Eu nu prea am timp de antrenament.
Chiriţă: Te aducem de acolo, de unde eşti, reziliem contractul, te aducem aici.
Kiriţă: Haideţi să punem puţin frână, să nu accelerăm. Eu vreau să fac frumos, să vadă lumea un spectacol. Îţi dau numărul meu de telefon, spune-i managerului tău sau cine se ocupă. Când vreodată dau eu înapoi? Niciodată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.