Simona Halep şi ascensiunea sub aură… vişinie! Ce impact au avut rapidiştii

Halep Cristofor Rapid Darren Cahill
Simona Halep, Andrei Cristofor de la AFC Rapid şi Roland Garros! Acum și-a luat rămas bun de la Darren Cahill

Simona Halep, după mai bine de un an pe primul loc în calsamentul WTA, a ajuns pe 3. Îi va fi infernal de greu să revină curând în top, dar, evident, nu imposibil. Cu toate astea, chiar şi aşa, noi trebuie să îi fim alături, pentru că rămâne o campioană. Mai ales că succesul ei se leagă din plin şi de culoarea vişinie. Nu uităm, aşa cum v-am prezentat de atâtea ori, că Andrei Cristofor a început colaborarea cu Simona Halep în 2014, chiar înaintea finalelor de la Madrid şi Roland Garros pierdute în faţa Mariei Şarapova. Chiar şi aşa, alături de kinetoterapeutul care a jucat la juniorii Rapidului, dar şi la AFC Rapid, Simona nu a făcut altceva decât să meargă tot mai sus. Pe locul 1 mondial a ajuns pentru prima dată în octombrie 2017.

Numărul 1 în luna în care l-a avut „galerie” pe Ciolacu în Singapore

Cu puţin timp după, aceasta a făcut cunoştinţă cu Andrei Ciolacu în Singapore, la Turneul Campioanelor. În campionatul de acolo juca vârful atunci. Fireşte, momentul a fost imortalizat. Şi credem că această întâlnire a funcţionat ca un talisman înaintea anului 2018, în care Simona a avut, de departe, cea mai bună stagiune a carierei. În chiar anul Centenarului, ea a câştigat şi Roland Garrosul şi a mai jucat o finală de Grand Slam, la Australian Open. Fireşte, alături de suportul echipei sale din care, deja, Andrei Cristofor este nelipsit. Cu alte cuvinte, Simonei îi priesc rapidiştii în apropiere. Aşa că, poate, cu susţinerea noastră va ajunge, mai repede decât se gândeşte oricine, înapoi pe prima treaptă a podiumului mondial. Nu e uşor deloc, dar la cât de valoroasă este Halep, totul pare o chestiune de timp.

CITEȘTE ȘI  VICTORIE | CS Rapid - Dunărea Brăila 29 - 24. Drum drept spre Europa!

Merge, oare, pentru Simona Halep, cu imnul Rapidului?

Imaginile din acest articol vi le redăm aşa, în cazul în care cineva mai are vreun dubiu în ceea ce priveşte impactul rapidiştilor asupra Simonei Halep. Şi, credeţi-ne pe cuvânt, nu sunt mulţi oameni mai pătimaşi când vine vorba de Rapid decât cei doi Andrei. Cristofor şi Ciolacu. Poate că, dacă şi-ar pune imnul Rapidului zilnic, Simona ar avea şi mai multă motivaţie. Glumim un pic. Dar orice glumiţă are şi un sâmbure de adevăr. Aşa că…

Halep
Halep cu Ciolacu

LĂSAȚI UN MESAJ