VIDEO / Trei din trei pentru Hlistei! Gol fabulos. Pancu a pus biciul pe jucători

Daniel Pancu

Rapidul lui Pancu a bătut o echipă cu pretenţii de Liga I! Giuleştenii s-au impus cu 2-0 în amicalul cu echipa pregătită de Viorel Moldovan, Chindia Târgovişte. Hlistei a deschis scorul cu o reuşită superbă, apoi Goge a stabilit scorul final, 2-0 pentru vişinii. „Mă pregătesc, sunt doar jocuri de verificare. În campionat sunt mai importante golurile. Eu vreau să îmi ajut cât mai mult echipa ca să promovăm cât mai repede” , a declarat Cătălin Hlistei pentru telekomsport.ro. Aici poate fi văzut şi golul fabulos marcat de mijlocaş. Unul care seamănă izbitor cu cel reuşit de Daniel Pancu împotriva lui Gaz Metan Mediaş undeva prin 2011…

Pancu: „Vorbesc singur, trei sunt morţi în pat!”

Revenind la Daniel Pancu, acesta a avut o reacţie nervoasă la adresa jucătorilor săi pentru că… răcesc! Din cauza modului în care îşi protejează picioarele! În ciuda sfaturilor pe care Pancone a tot încercat să le ofere. „Vin dezbrăcaţi, vin fără ciorapi. Nu am mai văzut aşa ceva, să vii iarna fără ciorapi şi cu adidaşi din pânză. Aşa modă eu nu am prins. Şi vorbesc singur. Le tot spun: o să răciţi, o să răciţi! Nu mă ascultă nimeni. Trei sunt morţi, sunt în pat”, a spus Daniel Pancu, conform telekomsport.ro. Trebuie menţionat că Hlistei a marcat al treilea gol consecutiv pentru echipă, în trei meciuri diferite.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Iată cum arată echipa care a jucat împotriva celor de la Chindia Târgovişte: Drăghia (46′ Ciuculescu) – Băjan, Iacob, Catrici (46′ Neacșu), Oanea (85′ Deaconescu) – Cârstocea, Jorza (85′ Șt. Ghiță), Turbatu (46′ Goge) – A. Grigore (65′ G. Toma), Matulevicius (75′ Ant. Niță), Hlistei (85′ Coman).

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.