Victorie clară în amicalul cu CSM Olteniţa. Află marcatorii şi echipa folosită

Hlistei rapid giuleștenii
Hlistei, unul dintre giuleștenii de bază

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Fotbal Club Rapid nu a avut vreo problemă în a se impune cu 3-0 în al doilea meci amical al anului, asta după ce şi în prima partidă obţinuse acelaşi scor. Doar că atunci vorbeam despre un adversar de liga a patra. Acum discutăm despre CSM Olteniţa, o echipă de liga a treia. Ce e drept, una destul de modestă. Golurile echipei antrenate de Daniel Pancu au fost marcate de Gabriel Toma, Deyvidas Matulevicius şi Cătălin Hlistei. Primul, atacant de numai 17 ani, este la primul gol în tricoul primei echipe. Matulevicius reuşeşte, în sfârşit, să marcheze, după un tur de campionat modest şi un meci cu Carmen în care nu a găsit calea porţii. E drept însă, a pasat decisiv atunci la toate cele trei goluri ale vişiniilor.

Amicalul cu Chindia Târgovişte se va juca pe 29 ianuarie

Următoarea partidă de verificare pentru echipa de lângă Podul Grant, ultima înaintea plecării în Antalya, se va juca cu Chindia Tâgovişte, marţi, 29 ianuarie, de la ora 12, la baza Coresi. Trebuie menţionat că dâmboviţenii se bat la promovarea în prima ligă. Pe 1 februarie, echipa lui Pancone va pleca în cantonamentul din Antalya, unde va sta două săptămâni şi va juca măcar cinci partide de verificare. Până atunci, vă prezentăm echipa pe care acesta a folosit-o cu CSM Olteniţa. Aşadar, giuleştenii au jucat acest meci de verificare în următoarea alcătuire:

Primul unsprezece: Ciuculescu (30′ Voican) – Voicu, Babaua, Iacob, Oanea – Duriță, Cârstocea, Trip – A. Nițu, Toma, Matulevicius.

Repriza a doua: Voican (60′ Drăghia) – Băjan, Deaconescu, Babaua, Demici – Turbatu, Drăghiceanu, Jorza – Grigore, Vlada, Hlistei.

Se poate observa cu singurul jucător pe care Daniel Pancu l-a folosit pe toată durata partidei este Babaua, fundaşul de la juniori, care a debutat în prima parte a sezonului. În rest, fiecare fotbalist a jucat câte 45 de minute, exceptând portarii, ei având repartizată câte jumătate de oră fiecare.